Čaj je zasigurno jedan od najpopularnijih napitaka za svako godišnje doba. Osim što će vas smiriti, vašem tijelu pružit će savršeno osvježenje za cijeli dan. Donosimo vam par savjeta zašto je odlično piti čaj bilo kad, bilo gdje i naravno zašto je jedan od najboljih ''prijatelja'' u društvu.
Vjerojatno ovo niste znali, ali čaj ujutro budi. Osim što osvježava vaš duh i misli, sigurno će vam potaknut kreativnost i volju. Upravo zbog toga, najbolji čajevi za dobro jutro su crni, zeleni i šipkov čaj.

aj_zima_tekst

Ako ga odlučite popiti u podne, čaj će vas opustiti i olakšat probavu. Čaj navečer opušta od napornog dana, umiruje, uspavljuje, daje osjećaj mira i zadovoljstva te osigurava bolji i mirniji san. Zimi grije i ispunjava duge večeri, a ljeti će vas osvježit i smanjiti znojenje, a najbolje od svega jest zasigurno to što nema napitka koji se jednostavnije pripravlja od čaja.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam