Bivša žena Jude Lawa i britanska glumica, Sadie Frost (45), koja se nedavno počela baviti i dizajniranjem, otkrila je kako uspijeva održati svoj prirodno lijep izgled. Sadie svako jutro napravi poseban prirodni napitak koji joj pomaže da ostane vitka i zdrava.

"Ujutro popijem zeleni juice koji u sebi sadrži avokado, ananas, kelj, omega ulje, spirulin i protein u prahu.“ - izjavila je Sadie.  

sadie-zeleni1
Sadie Frost

Glumica vodi jako aktivan životni stil i redovito vježba te pohađa relaksirajuće treninge. "Bavim se jogom i prakticiram Power Plate, satove pilatesa i vježbe treniranja s mojom sestrom Holly Davidson i to na tjednoj bazi." - dodala je Sadie.  

Iako pazi na prehranu i bavi se tjelovježbom, Sadie je priznala kako je njezi najveći porok čokolada te voli provoditi mnogo vremena u krevetu gledajući svoje omiljene televizijske emisije. "Doslovno se sakrijem u krevet sa svojom knjigom i papirima za pisanje. Pokrijem se s prekrivačem i onda gledam dobru staru televiziju." – objasnila je glumica svoj omiljeni ritual.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam