Prstenje, vjenčanica, odijelo, frizura, make up, cvijeće...ostvariti sve ideje i kreirati savršenu sliku svadbene svečanosti nije nimalo lako, a odluka o tome gdje proslaviti najvažniji dan života i ugostiti drage ljude jedna je od najvažnijih. Na Sajmu vjenčanja privukao nas je izložbeni prostor tvrtke Šatori Sesvete...

Vaša je želja bajkovito vjenčanje na otvorenom? Elegantno dizajnirani bijeli šatori, u potpunosti prilagođeni željama klijenata te okolišu i potrebama događanja, pravi su izbor za vas!

satori sesvete 2

Naglasimo kako je, osim najma šatora najrazličitijih veličina, u ponudi tvrtke Šatori Sesvete i cjelokupna oprema - stolovi, stolice, klupe, suncobrani, rashladne vitrine - za potpunu organizaciju i realizaciju raznih događanja...a desetogodišnje iskustvo u poslovanju te profesionalnost i ljubaznost garancija su ostvarenja zamišljenog!

Na Sajmu vjenčanja brojni su zainteresirani parovi doznali još jedno iznenađenje - ukoliko se za svadbenu svečanost odluče koristiti usluge tvrtke Šatori Sesvete, ruke i nokti mladenke dodatno će zablistati nakon besplatnog tretmana u Studiju za nokte "Nails by Nela"...doista vrijedan poklon, zar ne?

satori sesvete 3

Bilo da se radi o svadbenoj svečanosti, obiteljskim proslavama ili poslovnim i sportskim događanjima - tvrtka Šatori Sesvete svojim će asortimanom udovoljiti svim željama klijenata...U to su se sasvim sigurno uvjerili i posjetitelji ovogodišnjeg Sajma Vjenčanja...

Više pogledajte u video reportaži:

Oblačno

2°C

Zagreb

Oblačno

Vjetar: 12.87 km/h

  • 11 .12. 2018

    Rain And Snow 3°C 0°C

  • 12 .12. 2018

    Pretežno oblačno 0°C -1°C

Horoskop

Kulinarski recepti