Simbol braka, ljubavi i njene vječnosti je prsten. On karakterizira ozbiljan početak zajedničkog života dvoje ljudi. Stoga i mladenci odabir pravog vjenčanog prstenja smatraju ozbiljnim pitanjem.  Bijelo, žuto zlato ili platina- naravno, stvar je ukusa. No, što je najtraženije? Ovo pitanje postavili smo Željku Križeku iz velikogoričke Zlatarne Križek, koja je na našem tržištu prisutna dugih 75 godina.

" Bijelo zlato i dijamanti- to se naravno uvijek traži. Ipak, postoji još jedna stvar koja je doduše kod nas u Hrvatskoj još uvijek novitet - a to je sivo zlato. Prema mojim saznanjima nitko u Hrvatskoj to još uvijek ne radi i evo mi ćemo se potruditi biti prvi"- rekao je gospodin Križek.

zlatarna-krizek2

Inače Zlatarna Križek bila je jedan od izlagača na Sajmu vjenčanja koji se prošlog vikenda održao u zagrebačkoj Areni. Ovakvi su sajmovi idealno mjesto kako bi se mladenci upoznali s novim trendovima kada je  u pitanju vjenčano i zaručničko prstenje. Naime, zlatari se moraju prilagođavati tržištu i željama kupaca, pa je zato velika  vjerojatnost da ćete baš na ovakvom mjetu vidjeti neku novu kolekciju i nove modele.

zlatarna-krizek1

Zaručničke kolekcije, dijamantno prstenje i ogrlice na našem tržištu uglavnom prate trendove zapadnih zemalja. Na izgled novog dizajna ponekad utječu i pojedine specifične narudžbe kroz koje se također vidi mijenja li se trend. A kada su u pitanju mladenci , u obzir dolaze doslovno sve želje, pa stoga nije čudno ako na prstenu požele imati recimo crni dijamant. Ipak, kakav god prsten izabrali, bilo da je u pitanju zaručnički ili onaj vjenčani- jedno je važno. Da bi uistinu bio simbol  vječne ljubavi- on  mora biti iskreni dar od srca.

Više pogledajte u našem video prilogu. 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam