Na sajmu Dani vjenčanja Hrvatskoj je predstavljena prva stilistica za mladenke - osoba koja će se pobrinuti da i onaj najsitniji detalj za vaš poseban dan u životu bude kako treba.

Poznato je kako bi svaka mladenka željela izgledati božanstveno, a pritom, naravno, zadržati i svoju osobnost. To je trenutak kada na scenu stupa stilist za vjenčanja! Agencija JLStyle, bilo putem preporuka ili web stranice, dostupna je svakoj mladenki koja poželi saslušati savjete tima vrhunskih stilista i vizažista.

jlstyle1

A kako izgleda mladenka 21. stoljeća? Na sajmu Dani vjenčanja imali smo prigodu u to se uvjeriti na reviji koja je pokazala da je svaka mladenka, prema svome karakteru i osobnosti, uistinu jedinstvena. A doznali smo i hoće li glumica Sonja Kovač kao mladenka 21.stoljeća, osim modnom pistom, uskoro prošetati i do oltara. Postoji zlatno pravilo koje glasi:  Imate li stilistu za vjenčanje, ne govorite nikome o njemu, jer njegov je posao kreirati vaš dan iz snova točno prema vašim zamislima i pri tome biti „u sjeni“. Na vama je jedino da se prepustite i uživate...

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam