Bilo da je riječ o dijamantima, safirima, rubinima, smaragdima ili nekom drugom dragom ili poludragom kamenju, jasno je – svaka ga mladenka želi na svom zaručničkom prstenu.

Centar vjenčanog i zaručničkog prstenja Lewiko, na četiri prodajna mjesta u Hrvatskoj, dva u Zagrebu i Karlovcu, svakoj mladenki zasigurno može ispuniti sve želje i snove.

lewikodanivjencanja1

Bilo da je riječ o bijelom, žutom, crvenom zlatu ili pak srebru, svo zaručničko i vjenčano prstenje dizajnom, kvalitetom i pristupačnim cijenama slovi kao jedno od najtraženijih na tržištu. Trendovi u dizajniranju nakita iz godine u godinu se mijenjaju, ali i ponovno vraćaju. No, svaki se pojedini komad nakita dodatnim redizajnom uvijek može prilagoditi indvidualnom ukusu kupca. Centar Lewiko u svojoj ponudi, osim zaručničkog i vjenčanog prstenja, ima i bogat izbor ogrlica te naušnica za mladenke, a poznati su i po svojoj kolekciji riječnih i morskih bisera.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam