Bez čega mladenka ne može zamisliti svoj dan iz nova? Odgovor je vrlo jednostavan - to je svakako vjenčanica. Vremena kada se u ormaru čuvala mamina vjenčanica davno su iza nas, jer danas svaka mladenka želi zablistati u svojoj, pomno odabranoj i posebnoj vjenčanici.

Naša je ekipa prošetala izložbenim prostorom salona vjenčanica Analuna čija su nas maštovita rješenja uistinu oduševila.

analuna1

Želite zablistati kao princeza? Ne možete pogriješiti s jednostavno nezamjenjivim krinolinama! Osim svevremenske krinoline, za što se mladenke najčešće odlučuju? Iako je nepisano pravilo da je vjenčanica najčešće bijela, čini se kako se trendovi iz godine u godinu mijenjaju, pa su sve popularnije i ostale boje, osobito u detaljima.

Na Sajmu vjenčanja u zagrebačkoj Areni salon vjenčanica Analuna, ekskluzivni zastupnik za Ronald Joyce i Victoriu Jane za Hrvatsku, posjetitelje je oduševio i prikazanom modnom revijom, a voditeljica Emilija Bunjac François i sama je zablistala u jednoj od njihovih kreacija. Sigurni smo - ne morate otići u New York ili Pariz po svoju vjenčanicu iz snova. Svim budućim mladenkama za savršen je izgled dovoljno posjetiti salon vjenčanica Analuna. Sve ostalo je ostvaranje sna.

Više o tome doznajte u našoj video reportaži!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam