Ljepota je prolazna, ali su dijamanti vječni, a često i, kako kažu, ženini najbolji i najvjerniji prijatelji. U to smo se još jednom uvjerili na izložbenom prostoru Zlatarne Križek čiji su majstori zanata za 14. Sajmu vjenčanja posebno dizajnirali novu kolekciju vjenčanog prstenja prateći trenutne svjetske trendove u izradi nakita.

Uvijek popularno bijelo zlato s dijamantima najčešći je izbor mladenaca, no čini se kako je sve traženije i tzv. rozo zlato. Kada je riječ o odabiru idealnog vjenčanog ili zaručničkog prstena, mladenci tome pristupaju vrlo ozbiljno jer, osim estetike, vrlo je važno imati na umu kako je to komad nakita koji mora odoljeti prolaznosti vremena.

krizek-sajamvjencanja1

Naravno, kvaliteta materijala i izrade od presudne su važnosti. Zlatarna Križek simbol je dugogodišnje tradicije izrade nakita, čiji su klijenti oduvijek znali prepoznati kvalitetu i rad ovih majstora zlatnih ruku. Posebna novost predstavljena na ovome sajmu je i rotirajući prsten sastavljen od dvije cjeline, zapravo dva prstena koji se rotiraju.

Iz Zlatarne Križek i ove godine iznenađenje - naime, pripremili su popust svim posjetiteljima njihovog izložbenog prostora, ali i vrlo vrijednu nagradnu igru. Izbor prstena vrlo je osoban i subjektivan, ali najvažnije je da je odabran s ljubavlju i iz srca, jer njegova je uloga da u našim životima ostane zauvijek.

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži! 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam