Početak priče o ljubavi i vjenčanju svakako obilježava zaručničko i vjenčano prstenje. Ne čudi stoga da naša današnja priča o Sajmu vjenčanja započinje na izložbenom prostoru Zlatnog centra Le-wi-ko - simbola tradicije izrade prstenja…

Lewiko 9

Naglasimo kako je poslovnica Zlatnog centra Le-wi-ko otvorena prije 21 godinu u centru hrvatske metropole, u Vlaškoj ulici, prva poslovnica specijalizirana za vjenčano i zaručničko prstenje u Lijepoj Našoj…Uz ogrlice, narukvice i naušnice, ovdje s ponosom ističu nakit od morskih bisera i koralja s unikatnim kopčama, koji stil svake osobe čini glamuroznim…

Lewiko 1

Vratimo se na Sajam vjenčanja - događanje na kojem mladenci mogu doznati sve o najnovijim trendovima vjenčanog i zaručničkog prstenja. Nema sumnje kako se zlatarski majstori prilagođavaju tržištu i željama kupaca, stoga i jest velika vjerojatnost da će baš na sajmu biti predstavljene nove kolekcije i modeli.

Ponuda Zlatnog centra Le-wi-ko na Sajmu vjenčanja - nove kolekcije zaručničkog i vjenčanog prstenja s dijamantima i ostalim dragim kamenjem kao što su rubini, safiri i smaragdi - mladence je jednostavno oduševila!

Lewiko 4

Lewiko 5

Uz standardnu ponudu modela prstenja koje je dostupno odmah, ovi "zlatni" majstori struke poslušat će ideje mladenaca i prema skici ili predočenom modelu izraditi željeno prstenje i tako ostvariti njihove snove...

Lewiko 11

Kombinacija dugogodišnjeg iskustva u radu zlatarskih majstora te kreativnih ideja i moderne tehnologije pretočena je u ove jedinstvene modele...Naravno, vrlo je važno pratiti trendove...u razgovoru s Leonom Kos, koja je PR manager Zlatnog centra Le-wi-ko, doznali smo koji su modeli trenutno "in".

Lewiko 12

Na Sajmu vjenčanja Zlatni centar Le-wi-ko mladencima je predstavio i akcijske ponude - 30% popusta na sve modele do 31. ožujka!

Lewiko 6

Lewiko 7

Uz ekskluzivan prostor u centru Zagreba, te brojne promotivne aktivnosti, ispravnost poslovnih odluka i pristup klijentima u Zlatnom centru Le-wi-ko dokazuju i dugogodišnjim sudjelovanjem na sajmovima vjenčanja.

Slogan - "U svim vašim najsretnijim trenucima, uvijek s vama!" zapravo govori sve...

Više pogledajte u video reportaži:

Pretežno oblačno

0°C

Zagreb

Pretežno oblačno

Vjetar: 14.48 km/h

  • 17 .11. 2018

    Većinom sunčano 3°C -3°C

  • 18 .11. 2018

    Pretežno oblačno 2°C -5°C

Horoskop

Kulinarski recepti