Tjedni horoskop


OVAN

 Posao - Većina previše osobno uzima poslovne krize i neizvjesnosti, u vama se budi inat i spremni ste glavom kroz zid. Mislite li ozbiljno, čeka vas naporan rad i povećana odgovornost. Ljubav - Ranjiviji nego inače, neki će se utopiti u rijeci emocija koje u vama budi jedna osoba. Slobodnima na vrata kucaju strasne avanture. Zdravlje - Preveliki napori utječu na vaš tlak i srce.


 

 

BIK
 Posao - Stresno razdoblje odražava se i na profesionalne odnose: povećani pritisak važnih poslovnih akcija ipak vas ne bi trebao zabrinjavati, jer sve ide po planu. Ljubav - Vaš osvajački potencijal sada je na vrhuncu. Prštite od seksualne energije i ukoliko ne nađete ispušni ventil, eksplodirat ćete. Zdravlje - Ugroženo. Moguće smetnje s glavom i grlom.


 

 

BLIZANCI
 Posao - Upravo se sada od vas očekuje najviše rada i odricanja, a vas prati nedostatak fizičke energije, čak i loša sreća. Ljubav - Određene vanjske okolnosti i zaokupljenost bilo poslom, bilo zdravstvenim problemima istisnuli su romantiku i ljubav na sam rub vašeg života. Ispunjen društveni život, češći kontakti s prijateljima i rodbinom trebali bi vam biti utjeha u ovakvim trenucima. Zdravlje - Vrlo osjetljivo.


 

 

RAK
 Posao - Mogli biste doživjeti trenutke osobne neugode na radnom mjestu. Kontakti sa suradnicima ili šefom nose previše privatnog naboja i teško ćete razdijeliti osjećaje od poslovnog odnosa. Ljubav - Pripazite da vam emotivni odnosi iznova ne uđu u krizu. Postojeći odnosi mogu se održavati snažnim osjećajem podrške i zajedničke budućnosti. Zdravlje - Fizički ste u uzlaznoj putanji, ali ste emotivno i mentalno u krizi.


 

 

LAV
 Posao - Stalna napetost i odmjeravanje snaga još nije završeno. Čak i ako vam sve ide od ruke, osjećate velike zahtjeve okoline. Vaše ambicije rastu, a odnos s nadređenim je vrlo delikatan. Ljubav - Privatno plovite na granici između idile i raspada sistema. Računajte na pogoršanje postojećih odnosa, u čemu će osjetnu ulogu igrati i vaša malenkost izrazito razdražljivim i napornim ponašanjem. Zdravlje - Oprezno u prometu.


 

 

DJEVICA
 Posao - Poslovi s inozemstvom ili drugim gradom sve su bitniji. Usprkos određenim problemima, ustrajte na njima. Ljubav - Važno je da se osjećate voljenima i vrijednima. Tražit ćete dokaze ljubavi kroz fizički dodir, kao i kroz podršku partnera na drugim poljima. Zdravlje - Puni ste energije, no sitne smetnje mogle bi vas odvesti do specijaliste ili vas natjerati na povećanu njegu.


 

 

VAGA
 Posao - Za rješenje situacije treba vam pomoć drugih. Kredit, usluga, kao i priliv od osiguranja ili obitelji, nekima će ponuditi izlaz. No, dugoročno vezivanje uz druge nosi svoje probleme, koje biste mogli osjetiti oko vikenda ili početkom drugog tjedna. Ljubav - Sukobe i neslaganja možete riješiti tako da partneru ili simpatiji prepustite inicijativu i prilagodite se. Zdravlje - Osjetljivo.


 

 

ŠKORPION
 Posao - Okolnosti su protiv vas u smislu da vam ne olakšavaju izbor, no zapravo vam rade uslugu konfrontirajući vas s činjenicama koje ste dosad tako rado izbjegavali. Sve je na vama. Ljubav - Vrijeme je da nešto dovršite, stavite točku na i, da prestanete sa sobom vući stvar iz prošlosti, to vas iscrpljuje. U ljubavnim odnosima nemojte biti tvrdoglavi, već zaista povucite zreo i ispravan potez. Zdravlje - Loše.


 

 

STRIJELAC
 Posao - Na radnom mjestu situacija se ne stišava: svakodnevni problemi imaju snagu da vas potpuno uvuku i angažiraju svu vašu energiju i vrijeme. Ljubav - Novi počeci na ljubavnom planu vratit će vam samopouzdanje i podsjetiti na moć privlačnosti i osvajanja. Rođeni u studenom posebno su počašćeni bučnijim druženjem, slavljem ili izlaskom, a ni ostali neće loše proći. Zdravlje - Više se krećite.


 

 

JARAC
 Posao - Hrabro ćete se suočiti s kompliciranim problemima, no zato odugovlačiti i analizirati tamo gdje je drugima sve jasno. Ljubav - Kod vas je sve u redu s namjerama, imate energije da pokrenete planine, no emocije su pod ključem. Ovakve vas mogu "pročitati" samo ljudi koji vas dobro poznaju, te znaju da iza sve te buke i akcije leži osjetljiva duša. Zdravlje - Psihička i emotivna indisponiranost.


 

 

VODENJAK
 Posao - Poslovno putovanje će vam dobro doći. Savjetujemo promjenu kako biste zaboravili na konflikte u najužem krugu kretanja. Otiđite na seminar, tečaj, doškolovanje, a ako ste student ili učenik, ozbiljno se primite knjige. Ljubav - Postojeće veze, kao i obiteljski odnosi, su u krizi. Prevelik emotivni naboj, ljubomora i sukob jakih ličnosti dovest će do frcanja iskri. Zdravlje - Nestabilno. Osjetljivi ste, skloni ozljedama.


 

 

RIBE
 Posao - Mnogi će se boriti ugovorima, porezom, sklapanjem novih poslova i potpisivati važne papire. Vlastita sloboda i samostalnost vrijednosti su za koje se valja boriti. Moguće putovanje ili posjet oko vikenda. Ljubav - Postojeće veze su stabilne - imate li novu vezu, ona se gradi na čvrstim temeljima. Slobodni lako sklapaju nova poznanstva, no skloni su starijim ili iskusnijim osobama koje nude sigurnost. Zdravlje - Solidno.

.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam