Tjedni horoskop


OVAN

 Posao - Postajete sposobni da preuzmete neke važne životne odgovornosti. Većina vaših urođenih talenata i sposobnosti doći će do konstruktivnijeg izražaja i ojačati će vaša moć oslanjanja na sebe samog u donošenju važnih odluka. Ljubav - Vaš partner i vi ćete biti u prilici da ostvarite neke zajedničke ideje koje će vam donjeti materijalnu korist. Ako ste slobodni, u drugoj polovici tjedna pružit će vam se mogućnost poznanstva sa osobom koja će zaokupiti svu vašu pažnju i koja bi mogla da se pokaže kao idealan partner na duže staze. Zdravlje - Potrebne su vam vježbe za poboljšanje fizičke kondicije.

 

BIK
 Posao - U mogućnosti ste da riješite veći dio vaših zaostalih dugova i da na taj način stabilizirate vašu financijsku situaciju. Vrijeme je pogodno za financijska udruživanja. Veću sumu novca mogli biste dati na pozajmicu sa kamatom. Ljubav - Vaš partner i vi ćete jedno drugome pružati podršku i oslonac u riješavanju svega što je važno za skladno funkcioniranje vaše veze. Imat ćete dobre ideje kako da ostvarite više fizičke bliskosti. Pojačat ćete međusobno povjerenje i jedno drugom ćete povjeriti neke stvari koje nikome drugome ne biste rekli. Zdravlje - Prakticirajte svakodnevnu psihofizičku relaksaciju.

 

BLIZANCI
 Posao - U mogućnosti ste da s većim firmama stabilizirate poslovne odnose. Ukoliko započnete novu suradnju, to će biti dugoročni vid suradnje i donjeti će vam dosta koristi u bližoj budućnosti. Ljubav - Pružit će vam se mogućnosti da unesete kvalitetne promjene u vaš odnos s voljenom osobom. Predstavite vaše prijedloge svom partneru. Zajedničkim angažmanom uspijeti ćete vašu vezu podići na viši i kvalitetniji nivo. Zdravlje - Pridržavate se zdravog načina ishrane i radite fizičke vježbe za održanje linije i kondicije.

 

RAK

Posao - Ukoliko imate neke planove za gradnju ili adaptaciju, kako poslovnog tako i stambenog prostora, imat ćete sreće sa arhitektima i dizajnerima, a također i s bilo kojim poslovima koji obuhvaćaju ove dvije oblasti. Ljubav - Imat ćete plodne ideje kako da ostvarite zajedničke ciljeve. U tom pogledu ćete se odlično razumijeti s partnerom i zajedničkim angažiranjem nalazit ćete originalne metode za ostvarivanje zajedničkih ciljeva. Zdravlje - Vrijeme je pogodno za bavljenje sportskim aktivnostima.LAV
 Posao - Biti ćete u mogućnosti da ostvarite jednu plodnu ideju u čemu biste mogli imati pomoć jedne žene. Jedan konstruktivni poslovni potez bi vam mogao omogućiti stabilno poslovanje, a mogli biste i dobiti bolje radno mjesto. Ljubav - Biti će vam potrebno više pažnje i nježnosti od strane voljene osobe. Vaš ljubavni život će se odvijati dosta stabilno i imati ćete skladne odnose s partnerom. Ukoliko ste slobodni, moguće je poznanstvo s osobom drugačijeg kulturnog porijekla. Zdravlje - Vitalnost vam je u usponu.DJEVICA
 Posao - Biti ćete komunikativni i jezgroviti u poslovnim odnosima pa možete kroz konstruktivne dogovore stabilizirati vašu suradnju s poslovnim partnerima. U mogućnosti ste i da uspješno okončate aktualne poslovne pregovore. Ljubav - Vaš partner i vi ćete imati plodne ideje u vezi zajedničkih planova za budućnost i oko toga ćete se moći bez problema dogovoriti. Ukoliko ste duže vremena u skladnoj emotivnoj vezi, ovaj tjedan vam je idealan za sklapanje braka, jer ce se u tom slučaju vaš brak pokazati skladan, plodan i trajan. Zdravlje - Uglavnom ste stabilnog zdravlja.


 

VAGA
 Posao - Vrijeme je pogodno za poduzimanje konstruktivnih akcija u cilju sređivanja vaše budućnosti. Dosta koristi možete imati od financijskih ulaganja u velike poslovne poduhvate, posebno ukoliko ste već ranije nešto slično imali u vidu. Ljubav - Potaknut ćete kvalitetne promjene u vaš odnos s partnerom i na taj način ćete vašu vezu podići na viši nivo. Dobro ćete se razumjeti s partnerom u svemu. Ako ste slobodni, mogli biste uči u ozbiljnu emotivnu vezu s osobom koju poznajete kroz posao. Zdravlje - Biti ćete odličnog zdravlja.


 

 

ŠKORPION
 Posao - Vaši pogledi na ljepotu i estetiku postat će zreliji i imat ćete bolje uvide i razumjevanje za te oblasti. Težit ćete ostvarenjima vezanim uz umjetnost i muziku. Uspjeh i dobitke možete ostvariti kroz poslove koji zahtjevaju smisao za stukturu. Ljubav - Vaš partner i vi ćete pronaći nove zajedničke interese čime ćete unjeti svježinu u vašu vezu. Pružit će vam se idealne mogućnosti da započnete veoma skladnu i plodnu emotivnu vezu ako ste slobodni. Mogli biste upoznati osobu koja prema vama ima poštene i ozbiljne namjere i koja vam može pružiti emotivnu sigurnost. Zdravlje - Potrebno je da radite vježbe za leđa i kralježnicu.


 

STRIJELAC

Posao - Ukoliko se bavite privatnim poslom, neki vaši tajni planovi su ostvarivi pa je pravo vrijeme da se time pozabavite. Bilo bi dobro da rješite zaostalu administraciju. Biti ćete u prilici da dođete u posjed neke veće nekretnine. Ljubav - Osjećat ćete pojačanu potrebu za više fizičke bliskosti s partnerom pa se potrudite da to i ostvarite jer ćete se tako bolje osjećati i vaša emotivna veza će funkcionirati skladnije. Zdravlje - Imati ćete problema s probavom.

-

JARAC

Posao - Uspjeh vas očekuje u oblastima komunikacija. Vrijeme je pogodno i za razradu nekih poslovnih planova koji većim dijelom obuhvaćaju i financijske konstrukcije u čemu ćete imati dragocjenu pomoć vaših suradnika ili jedne prijateljice. Ljubav - Vašem partneru i vama biti će potrebno više druženja i zabave. Međusobno ćete se nadopunjavati u unapređivanju vašeg zajedničkog života. Zdravlje - Dobro.
VODENJAK
 Posao - U mogućnosti ste da ostvarite jednu važnu ambiciju kao i da sklopite dugoročan posao što bi vam donjelo stabilnost na financijskom planu. Poseban uspjeh možete ostvariti ako se dobro organizirate i prionete poslu, isplatit će se. Ljubav - Ako ste slobodni moguće je neočekivano poznanstvo s osobom finih manira. Znati ćete udovoljiti potrebama voljene osobe i pokazati koliko cijenite svog partnera pružajući mu znakove pažnje. Zdravlje - Odličnog ste i stabilnog zdravlja.RIBE
 Posao - Vaša ljenost i neorganiziranost mogla bi vas koštati i vašeg posla. Probajte se trgnuti iz melankolije. Potrebno vam je samo više motivacije. Ljubav - Ovaj tjedan biti ćete dobro raspoloženi i vašu energiju osjetit će svi oko vas. Iznenadit ćete svoga partnera i to će donjeti veselje u vašu kuću. Slobodni bi se mogli zaljubiti za vikend. Zdravlje - Imate problema s cirkulacijom.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam