Tjedni horoskop


OVAN

 Posao - U karijeri ćete nizati same uspjehe, jer će vas vaš instinkt voditi, omogućavajući tako ostvarivanje profesionalnih planova. Preporučljivo je i donošenje ključnih životnih smjernica.
Ljubav - U ljubavi bi moglo doći do nesporazuma ako se ne posvetite partneru. Pazite što govorite mogli biste biti brzopleti.
Zdravlje - Mogli biste biti skloni ozljedama.


 

BIK
 Posao - Na profesionalnom polju samo slušajte svoj unutrašnji glas i savršeno ćete realizirati sve što zamislite. No, nemojte , poneseni tako dobrim rezultatima preuzeti previše obveza na radnom mjestu. 
Ljubav - Biti ćete nervozni što će za one u vezi stvarati probleme. Privlačni ste jednom prijatelju. 
Zdravlje - učestale glavobolje.BLIZANCI
 Posao - Svojim profesionalnim statusom sada ćete biti zadovoljni, a mnoge od vas očekuje i potpuno neočekivani nastavak uspona u karijeri. Dugoročni financijski projekti donose profit. 
Ljubav - Za vas će u ljubavi ruže cvjetati.Oni koji su u vezi će uživati u partneru, a slobodni bi se mogli ozbiljno zaljubiti.
Zdravlje - Trebate ojačati imunološki sustav.RAK
 Posao - Ovaj tjedan se maksimalno posvetite karijeri jer će naklonjeni utjecaji podržavati realizaciju svih vaših nakana. Dodatni razlog za zadovoljstvo pružaju financije jer novac stiže sa svih strana. 
Ljubav - Trebat će vam neko vrijeme da vratite povjerenje koje ste kod partnera izigrali. Osoba koju ćete upoznati preko prijatelja neće vas odmah osvojiti, ali će vam s vremenom postajati sve draža
Zdravlje
- Pazite se ozljeda.


 

LAV
 Posao - Svoju energiju sada ćete najbolje iskoristiti na radnom mjestu, postižući sjajne poslovne rezultate, a to vam idućeg tjedna donosi i profesionalni napredak. 
Ljubav - Upravo ste izašli iz dugog nesigurnog razdoblja, u kojemu ste osjećali samoću. Već ovaj tjedan ukazat će vam se prve ljubavne prilike. 
Zdravlje - Odlično.


 

DJEVICA
 Posao - Čak i u potpuno nejasnim poslovnim okolnostima na radnom mjestu postići ćete ono što namjeravate jer vaša će vas intuicija izvrsno usmjeravati. Bogati profit dat će krupnije investicije.
Ljubav - Za rođene u kolovozu još će ovaj tjedan biti pun previranja i nesigurnosti. Dolazi vam period novih ljubavi, moguć je i raskid veze. 
Zdravlje - pazite šta jedete, mogli biste imati problema s probavom.


 

VAGA
 Posao - Kombinacija neočekivanih faktora i sreće omogućit će vam boljitak na radnom mjestu, a idućeg tjedna to će se i konkretizirati kroz priljev prihoda od većih ulaganja. 
Ljubav - U ljubavi budite opušteniji, ne razmišljajte previše o budućnosti. Ovo vam je naklonjeno razdoblje, no četvrtak bi mogla obilježiti obiteljska ili ljubavna svađa.
Zdravlje - Usporite tempo.


 

ŠKORPION
 Posao - Entuzijazam kojim pristupate svojoj karijeri donijet će vam i uspjeh u svemu što je vezano uz profesiju. Harmonična atmosfera na radnom mjestu bit će samo dodatni plus u vašoj motivaciji. 
Ljubav
- Povucite se u svoj mali svijet, ignorirajte vlastite napade ljubomore i nesigurnosti. Od petka se naglo poboljšava vaša ljubavna sreća, budite spremni. 
Zdravlje
- Mogli biste biti skloni alergijama, ne izlazite previše van.


 

STRIJELAC
 Posao - Kratkoročni projekti na financijskom polju donosit će profit jer vaši vas instinkti sami vode u smjeru najprofitabilnije šanse.

Ljubav - Obitelj će vas sada usrećiti, čak i kada to ne očekujete. U ljubavi prave emocije.

Zdravlje - Bavite se sportom, treba vam više kretanja.JARAC

 Posao - Apsolutno svi projekti na financijskom polju trenutačno su profitabilni tako da se na svoj saldo sada uistinu nećete moći potužiti. 
Ljubav - Namjeravate li pokrenuti nešto u obitelji, učinite to. U ljubavi strast, ali i sklad. 
Zdravlje -
Ako imate tegoba posjetite liječnika, u osjetljivom ste razdoblju.


 

VODENJAK
 Posao - I dalje traje razdoblje u kojem bi vam okolnosti mogle donijeti šansu da ostvarite svoje snove. Posebno ste zadovoljni financijama jer tekući poslovi su iznimno profitabilni. 
Ljubav - Trebate početi vjerovati svome partneru. Dolazi vam razdoblje poboljšane komunikacije, pa riješite probleme u vezi.
Zdravlje - Ne pretjerujte u jelu i piću.


 

RIBE
 Posao- Vaša radna energija sada je neuništiva tako da ćete svojom učinkovitošću nadmašiti sve. Kratkoročni projekti na financijskom polju bit će profitabilni pa iskoristite ovaj tjedan za brzu zaradu.
Ljubav
- Ovo je vaše razdoblje, naprosto ćete blistati, što će svi primjetiti oko vas. Nitko vam neće moći odoliti.   
Zdravlje - Imat ćete problema  sa stresom.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam