Tjedni horoskop


OVAN

 Posao - U karijeri ćete nizati same uspjehe, jer će vas vaš instinkt voditi, omogućavajući tako ostvarivanje profesionalnih planova. Preporučljivo je i donošenje ključnih životnih smjernica.
Ljubav - U ljubavi bi moglo doći do nesporazuma ako se ne posvetite partneru. Pazite što govorite mogli biste biti brzopleti.
Zdravlje - Mogli biste biti skloni ozljedama.


 

BIK
 Posao - Na profesionalnom polju samo slušajte svoj unutrašnji glas i savršeno ćete realizirati sve što zamislite. No, nemojte , poneseni tako dobrim rezultatima preuzeti previše obveza na radnom mjestu. 
Ljubav - Biti ćete nervozni što će za one u vezi stvarati probleme. Privlačni ste jednom prijatelju. 
Zdravlje - učestale glavobolje.BLIZANCI
 Posao - Svojim profesionalnim statusom sada ćete biti zadovoljni, a mnoge od vas očekuje i potpuno neočekivani nastavak uspona u karijeri. Dugoročni financijski projekti donose profit. 
Ljubav - Za vas će u ljubavi ruže cvjetati.Oni koji su u vezi će uživati u partneru, a slobodni bi se mogli ozbiljno zaljubiti.
Zdravlje - Trebate ojačati imunološki sustav.RAK
 Posao - Ovaj tjedan se maksimalno posvetite karijeri jer će naklonjeni utjecaji podržavati realizaciju svih vaših nakana. Dodatni razlog za zadovoljstvo pružaju financije jer novac stiže sa svih strana. 
Ljubav - Trebat će vam neko vrijeme da vratite povjerenje koje ste kod partnera izigrali. Osoba koju ćete upoznati preko prijatelja neće vas odmah osvojiti, ali će vam s vremenom postajati sve draža
Zdravlje
- Pazite se ozljeda.


 

LAV
 Posao - Svoju energiju sada ćete najbolje iskoristiti na radnom mjestu, postižući sjajne poslovne rezultate, a to vam idućeg tjedna donosi i profesionalni napredak. 
Ljubav - Upravo ste izašli iz dugog nesigurnog razdoblja, u kojemu ste osjećali samoću. Već ovaj tjedan ukazat će vam se prve ljubavne prilike. 
Zdravlje - Odlično.


 

DJEVICA
 Posao - Čak i u potpuno nejasnim poslovnim okolnostima na radnom mjestu postići ćete ono što namjeravate jer vaša će vas intuicija izvrsno usmjeravati. Bogati profit dat će krupnije investicije.
Ljubav - Za rođene u kolovozu još će ovaj tjedan biti pun previranja i nesigurnosti. Dolazi vam period novih ljubavi, moguć je i raskid veze. 
Zdravlje - pazite šta jedete, mogli biste imati problema s probavom.


 

VAGA
 Posao - Kombinacija neočekivanih faktora i sreće omogućit će vam boljitak na radnom mjestu, a idućeg tjedna to će se i konkretizirati kroz priljev prihoda od većih ulaganja. 
Ljubav - U ljubavi budite opušteniji, ne razmišljajte previše o budućnosti. Ovo vam je naklonjeno razdoblje, no četvrtak bi mogla obilježiti obiteljska ili ljubavna svađa.
Zdravlje - Usporite tempo.


 

ŠKORPION
 Posao - Entuzijazam kojim pristupate svojoj karijeri donijet će vam i uspjeh u svemu što je vezano uz profesiju. Harmonična atmosfera na radnom mjestu bit će samo dodatni plus u vašoj motivaciji. 
Ljubav
- Povucite se u svoj mali svijet, ignorirajte vlastite napade ljubomore i nesigurnosti. Od petka se naglo poboljšava vaša ljubavna sreća, budite spremni. 
Zdravlje
- Mogli biste biti skloni alergijama, ne izlazite previše van.


 

STRIJELAC
 Posao - Kratkoročni projekti na financijskom polju donosit će profit jer vaši vas instinkti sami vode u smjeru najprofitabilnije šanse.

Ljubav - Obitelj će vas sada usrećiti, čak i kada to ne očekujete. U ljubavi prave emocije.

Zdravlje - Bavite se sportom, treba vam više kretanja.JARAC

 Posao - Apsolutno svi projekti na financijskom polju trenutačno su profitabilni tako da se na svoj saldo sada uistinu nećete moći potužiti. 
Ljubav - Namjeravate li pokrenuti nešto u obitelji, učinite to. U ljubavi strast, ali i sklad. 
Zdravlje -
Ako imate tegoba posjetite liječnika, u osjetljivom ste razdoblju.


 

VODENJAK
 Posao - I dalje traje razdoblje u kojem bi vam okolnosti mogle donijeti šansu da ostvarite svoje snove. Posebno ste zadovoljni financijama jer tekući poslovi su iznimno profitabilni. 
Ljubav - Trebate početi vjerovati svome partneru. Dolazi vam razdoblje poboljšane komunikacije, pa riješite probleme u vezi.
Zdravlje - Ne pretjerujte u jelu i piću.


 

RIBE
 Posao- Vaša radna energija sada je neuništiva tako da ćete svojom učinkovitošću nadmašiti sve. Kratkoročni projekti na financijskom polju bit će profitabilni pa iskoristite ovaj tjedan za brzu zaradu.
Ljubav
- Ovo je vaše razdoblje, naprosto ćete blistati, što će svi primjetiti oko vas. Nitko vam neće moći odoliti.   
Zdravlje - Imat ćete problema  sa stresom.

Oblačno

0°C

Zagreb

Oblačno

Vjetar: 6.44 km/h

  • 19 .02. 2018

    Oblačno 1°C -2°C

  • 20 .02. 2018

    Pretežno oblačno 2°C -3°C

Horoskop

Kulinarski recepti