Tjedni horoskop


OVAN

 Posao - Imat ćete odličnu orijentaciju i dobar osjećaj u rješavanju pitanja i odnosa na poslu. Posebno vam vaša intuicija može pomoći pri izboru pouzdanih suradnika. Ljubav - U prvoj polovici tjedna bit ćete jako komunikativni. Intuitivno ćete se razumjeti s voljenom osobom i lakše ćete se sve dogovarati s vašim partnerom. U drugoj polovici tjedna više ćete voditi računa o partnerovim željama i emocijama, nego o vlastitim. Bit ćete druželjubivi i emotivno otvoreni i djelovat ćete veoma atraktivno u očima drugih.  Zdravlje - Bit ćete podložni bronhitisu i dišnim smetnjama. 

 

BIK
 Posao - Vaša intuicija će vam pomoći da budete efikasniji u ostvarivanju vaših ambicija. Uspjeh ćete postići ako ste zaposleni u kemijskoj industriji. Angažirat ćete se oko poboljšanja vaših radnih sposobnosti  Ljubav - Davat ćete svome partneru motivaciju za ostvarivanje zajedničkih ciljeva i poticat ćete u svima oko sebe pozitivnost. Donijet ćete važne zajedničke odluke i planove za budućnost. Ako ste slobodni,mogla bi vam se pružiti mogucnosti za ulazak u novu emotivnu vezu, za što vam najviše odgovara Djevica.  Zdravlje - Pazite se alergija.

 

BLIZANCI
 Posao - Mnogo ste fikasniji u svom radu pa vam vaši poslodavci mogu povjeriti odgovornije zadatke, a mogli biste ostvariti značajan uspjeh ako se bavite distribucijom uvozne robe. Ljubav - Dobro ćete se razumjeti sa partnerom i realno sagledavati što vam je zaista potrebno da biste bili zadovoljni u ljubavi. Partneru ćete poklanjati sitne znakove pažnje, što će ga činiti sretnim. Nastojte da ostvarite skladnu komunikaciju sa voljenom osobom i budite iskreni jedno prema drugome. Zdravlje - Bit ćete manje nervozni i pod stresom.RAK
 Posao -Imat ćete jasan uvid u važna financijska pitanja, što će vam pomoći da razlučite tko vam nudi konstruktivnu i poštenu financijsku suradnju. Možete ostvariti uspjeh u poslovima vezanim za područje ekonomije i osiguranja.Ljubav - Poboljšati ćete međusobno povjerenje u emotivnoj vezi. Provodit ćete više vremena sa voljenom osobom u intimnoj atmosferi. Vasa strastvenost će biti pojačana. Unjeti ćete više zabave i radosti u vašu vezu. Ako ste slobodni, privlačiti će vas romantične ljubavne avanture. Za to vam odgovaraju Bikovi i Ribe.Zdravlje - Zbog umanjene otpornosti vašeg organizma pazite se na bolesti.


LAV
 Posao - Imat ćete dobar osjećaj i dovoljno energije za bilo koji vid rada sa klijentima. Biti će pojačana vaša efikasnost i odgovornost na polju poslovne suradnje, ali su mogući i konflikti s nekim suradnicima zbog vaše nepopustljivosti u nekim pitanjima. Ljubav - Partneru ćete ispunjavati želje i više ćete se družiti s zajedničkim prijateljima, što će vam oboma odgovarati, posebno ako ste u braku. Mogli biste napraviti značajne obiteljske planove. Zdravlje - Biti će vam osjetljive kosti nogu i zglobovi.


 

DJEVICA
 Posao - Uspjeh vas očekuje ako se bavite trgovinom i komunikacijama. S druge strane, biti ćete previše ambiciozni i skloni nepromišljenom srljanju k cilju. Što može ozbiljno ugroziti vaš ugled i status. Ljubav - Posvetit ćete se ostvarivanju zajedničkih planova i ciljeva u vašoj emotivnoj vezi, u čemu ćete se intuitivno razumjeti s partnerom, pa možete doći do velikih zajedničkih ostvarenja koja bi vam omogućila da poboljšate kvalitetu vašeg zajedničkog života i na materijalnom i na emotivnom planu. Zdravlje - Solidno. Pijte čajeve i vitamine.


 

VAGA
 Posao - Značajan uspjeh možete postići u oblastima zabave, umjetničkih zanata, kao i u bavljenju glumom ili muzikom. U svom radu biti ćete istrajni, maštoviti i intuitivni. Uvećat ćete svoje znanje i poboljšati stručne sposobnosti. Ljubav - S partnerom ćete se odlično razumjeti na emotivnom i na mentalnom planu, pa ćete poboljšati vašu komunikaciju i pozabaviti se zajedničkim snagama oko ostvarivanja kvalitetnije veze.  Ako ste slobodni, mogli biste upoznati osobu koja vam u svemu odgovara kao idealni partner. Zdravlje - Odlično. 


 

ŠKORPION
 Posao - Biti ćete veoma kreativni ako se bavite oblastima dizajna ili arhitekture. Pružit će vam se mogućnosti da obavite uspješnu kupoporodaju jedne veće nekretnine. Imati ćete dobar osjećaj za planiranje financijskih transakcija i udruživanje radnih sredstava.Ljubav - Davati ćete više podrške i oslonca voljenoj osobi. Ukoliko vaš partner ima neke važne privatne planove, pružit ćete mu neophodnu pomoć i potrudit ćete se da ih zajednički rješavate. Zdravlje - Prakticirajte redovan i zdrav režim ishrane.

 

 

STRIJELAC
 Posao -Vaša intuicija će vam pomoći da nađete zajedničke interese s drugom stranom u poslovnim pregovorima i da sklopite unosan poslovni ugovor. Uspjeh možete ostvariti i kroz reklamiranje vaših usluga ili proizvoda.  Ljubav - Zajedno s vašim partnerom unjeti ćete više dinamike i međusobne usklađenosti u vašu emotivnu vezu. Uspjet ćete poboljšati materijalne uslove u vašem zajedničkom životu. Ako ste slobodni, dobro ćete se slagati s Blizancima. Zdravlje - Bit će vam osjetljivi bubrezi. Moguća je upala u tom predjelu.


 

JARAC
 Posao - U donošenju važnih financijskih odluka oslonite se na intuiciju. Biti ćete u mogućnosti da usavršite neke vaše talente i sposobnosti. Biti ćete spremniji na suradnju s kolegama i neke stvari na poslu ćete bolje sagledati. Ljubav - Zajedno s vašim partnerom ostvariti ćete važne zajedničke planove i uvećati ćete zajedničko financijsko stanje. Vaš bračni život će time dobiti na kvaliteti. Ako ste slobodni, mogli biste zapoceti novu emotivnu vezu.Zdravlje - Mogući su grčevi u želucu i problemi s probavom.

 

 

VODENJAK
 Posao - Podići ćete vašu radnu efikasnost na viši nivo, posebno u planiranju i organizaciji poslova. Možete imati uspjeha u područjima obrazovanja i u bilo kojem radu s djecom. Biti ćete vješti u obavljanju složenih radnih zadataka. Ljubav - Biti će pojačana vaša strastvenost i potreba da voljenoj osobi pružate više nježnosti nego što obično činite. Ako ste slobodni mogli biste se zaljubiti i započeti skladnu vezu koja bi se čak mogla okončati sklapanjem braka. Zdravlje - Skloni ste ozljedama.


 

RIBE
 Posao - Poboljšati ćete vašu radnu efikasnost. Dobar uspjeh možete ostvariti ako se bavite kemijom, medicinom, trgovinom, nekretninama ili računovodstvom. Angažirati ćete se oko rješavanja administrativnih pitanja. Ljubav - Provoditi ćete više vremena u intimnim trenucima s voljenom osobom. Dobro ćete se slagati i s članovima vaše obitelji. Ako ste slobodni, u drugoj polovici tjedna biste mogli započeti novu emotivnu vezu s osobom koja će vam gotovo u svemu odgovarati kao potencijalni partner. Dobro ćete se slagati s Rakovima. Zdravlje - Izbjegavajte tešku hranu.

.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam