Tjedni horoskop


OVAN

 Posao - Povoljne okolnosti pokazuju da su vaši strahovi bili neosnovani. Dobivate javno priznanje i nagradu za trud. O novcu da i ne govorimo. Planirate poslovno putovanje. 
Ljubav - Mnogi Ovnovi su u fantastičnoj emotivnoj vezi. Idealna kombinacija je ona s kojom ste. Iako se ne zna ko koga tu podržava, važno je da odlično funkcionirate u tandemu. 
Zdravlje - I zdravstvena situacija se popravlja. Dobivate na snazi i bolje se osećate. 

 

 

BIK
 Posao - Na poslu bilježite uspjeh, s tim što se konstantno morate boriti protiv osoba koje ne dozvoljavaju da vaša kreativnost dođe do izražaja.
Ljubav -Otvoreni ste za sve lijepe stvari, pa i za ljubav. Željeli biste nešto novo i uzbudljivo. Možda će vas druženje s Vodenjakom razdrmati.
Zdravlje - Mogući su problemi s cirkulacijom, kralježnicom i umor od previše izlazaka.

 

 

BLIZANCI
 Posao - Osjećate se intelektualno superiorno, pa vam smetaju ljudi koji se motaju oko vas i samo prigovaraju. Mislite da nisu dorasli situaciji i da vam odmažu. 
Ljubav - S partnerom sklapate primirje. Još ukoliko je Vaga - sve šanse da veza opstane postoje. Donosite odluku da prihvatite neki partnerov savjet.
Zdravlje - Oporavljate se od bolesti. Još uvijek ste napeti, ali ne biste bili Blizanac da niste. Imate unutrašnji konflikt, zbog nečega ste zabrinuti.

 

 


RAK

 Posao - Poslovni uspjeh praćen je značajnom financijskom zaradom. Radi se o nečemu za šta ste predodređeni. Ukoliko nije tako, znači da negdje griješite.
Ljubav - Rakovi su u vječitoj potrazi za osobom svojih snova. Ukoliko budu previše birali, najvjerovatnije će ostati sami. Prihvatite poziv šarmantne Djevice. 
Zdravlje - U fazi ste oporavka, okrenuti zdravlju i što je najvažnije, pravilnoj ishrani. Stvari su pod kontrolom.


 

 

LAV
 Posao - Novi poslovni potezi su u nagovještaju. Ništa se konkretno ne dešava, ali hoće, jer ste dobro razradili plan. 
Ljubav - Pod uslovom da imate snage da razmišljate o ljubavi, pokušat ćete nekako funkcionirati. Shvaćate da je stara veza pri kraju i maštate o novoj.
Zdravlje - Mnogi pripadnici znaka su lakše bolesni. Jedan od razloga je situacija u kojoj su njihovi životni principi ugroženi. 

DJEVICA
 Posao - Posjedujete velike količine energije, tako da se možete izborite s poslovnim obavezama. Do perfekcije obavljate sve što je pred vama. Vladate situacijom.
Ljubav
- Sa vatrenim znacima poput Ovna, Lava i Strijelca postajete kompletni. Iako, astrološki gledano, niste idealna kombinacija, u praksi je drugačije. Pitanje je samo dokle će to trajati? 
Zdravlje - Čuvajte se povrede glave. Glavobolja je također moguća narednih dana najviše zbog vremenskih promjena.


 

VAGA
 Posao - Iako ste prilično zadovoljni trenutnim poslom, razmišljate i o novom izvoru prihoda. Novaca nikad dovoljno. Odgovara vam sve što je vezano uz umjetnost i komunikaciju. 
Ljubav - Mnoge Vage se nalaze u dvostrukoj vezi. Iako to ne liči na vas, mora da ste imali jako dobre razloge kad ste se odlučili na takav korak.
Zdravlje
- Zdravstveno stanje se brzo popravlja.


 

ŠKORPION
 Posao - Financijski gubitak je posljedica pogrešnih investicija. Mislite da su svi protiv vas. Pošto je vaš osjećaj subjektivan, smanjite doživljaj.
Ljubav - Sa partnerom raščišćavate nesporazume, ali i otvarate mogućnosti za nove veze. Vladate situacijom, pa će svaka odluka koju donesete biti ispravna.
Zdravlje - Psihički problemi su rezultat velikih razočarenja. Vodite računa o tome da ne napravite neku glupost svojim provokacijama.                               


 

 

STRIJELAC
 Posao - Nije poželjno kriviti druge za poslovne neuspjehe. Čuvajte se laži i dvostrukih igara, jer će one narednih dana biti moguće.
Ljubav - Previše se žrtvujete za osobe do kojih vam je stalo. Čim ste počeli mjeriti, zapitajte se jesu li vaši osjećaji iskreni. Prava ljubav je davanje.
Zdravlje
- Zdravstveni problemi su širokog spektra, od bolova u nogama do problema sa žljezdama i srcem.  

JARAC

 Posao - Financijski dobitak vam popravlja raspoloženje i puni džepove. Izuzetno ste kreativni, pa ćete imati uspjeha u svim poslovima vezanim za umjetnost.
Ljubav - Sijate u svim segmentima života, pa i u ovom, Bik i Lav jako su vam skloni. Možda se oba znaka motaju oko vas. Iskoristite ih maksimalno.
Zdravlje - Preosetljivi ste. Neracionalno koristite svoju energiju. Ne rasipajte je tek tako. Postajete svjesniji svojih slabosti.

 

 

VODENJAK
 Posao - Okončavate poslove koji su bili mučni i zahtjevali od vas dodatnu snagu. Pred vama je financijski dobitak, kao i uspjeh u profesiji kojom se bavite.
Ljubav - Fenomenalno funkcionirate sa Ovnovima, Vagama i Bikovima. Od ostalih znakova - što dalje. Bit će svega: puno uzbuđenja, maženja i paženja. Super!
Zdravlje
- Pošto potiskujete osjećaj nesigurnosti, mogući su problemi psihosomatske prirode. Ranjiviji ste nego što se drugima predstavljate.

 

 

RIBE
 Posao - U fazi ste materijalnog sticanja i razmišljanja o tome kako se obogatiti. Zvijezde vas podržavaju.
Ljubav - Romantično raspoloženi, nikako da se pomirite sa praktičnim partnerovim osobinama. Možda ste baš zbog te razlike idealan spoj!
Zdravlje - Osjećate potrebu da boravite u prirodi i zdravije živite. Uviđate greške koje ste činili u odnosu na svoje tijelo.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam