Tjedni horoskop


OVAN

 Posao - Zapreka će biti sve manje, imat ćete više pokretačke energije. Nove mogućnosti otvaraju vam se na polju financija, poput povećanja mjesečnih prihoda. 
Ljubav - Godit će vam pažnja i simpatije osobe s kojom surađujete. Nije isključeno niti to da dođe do veze. 
Zdravlje - Naglo poboljšanje.


 

BIK
 Posao - Radit ćete čak nekoliko poslova istodobno, i to vrlo uspješno i kvalitetno. Bit ćete odlični u trgovini, zastupanju i pregovaranju.
Ljubav - Neki će se naći nadomak bračne luke ili uživati u zaljubljenosti. Ne brzajte u odlukama!
Zdravlje - Manje ste otporni na stres.


 

BLIZANCI
 Posao - Bit ćete hrabri i srčani, nećete se predavati, nego većinu zapleta i nejasnoća uspješno rješavati akcijom i inicijativom.
Ljubav - Neki će se vraćati prošlosti ili skrivati nevjeru ili naklonost prema zauzetoj osobi. Oni u sretnim vezama mogli bi naglo donijeti odluku o braku.
Zdravlje - Prolazna nesanica i uznemirenost.


 

RAK
 Posao - Bit ćete ovisni o nekim osobama i manje samostalni u odlukama. Morat ćete skrivati pravo stanje stvari, a neke informacije bit će i vama nedostupne. 
Ljubav - Širit ćete optimizam i dobre vibracije. Samci bi se mogli upoznati s osobom koja će ih privući duhovnošću i inteligencijom.
Zdravlje
- Poboljšava se.


 

LAV
 Posao - Najteže će vam padati obveze koje će iskrsnuti u posljednji tren. Dominirat će zavist i intrige, koje vam zasad ne mogu naštetiti.
Ljubav
- Bit ćete nagli i tvrdoglavi pa se čuvajte ljubavnih i obiteljskih svađa. Uočavat ćete nedostatke trenutne emotivne situacije, a nešto teže vidjeti kvalitete.
Zdravlje - Iscrpljeni ste i neispavani.DJEVICA
 Posao - Obveze će se nagomilavati, rokovi će biti kratki, a vi razdražljivi i napeti. Nećete biti zadovoljni raspodjelom zadataka i ophođenjem autoriteta. 
Ljubav - S nekim ćete se odlično razumjeti, no nećete htjeti srljati u vezu, nego ćete biti zadovoljni sitnim znakovima zbližavanja.
Zdravlje - Nervoza i nemir se pojačavaju.


 

VAGA
 Posao - Bit ćete vješti u komunikaciji, taktični s kolegama i domišljati u kreativnim zadacima i improvizaciji.
Ljubav - Hrabro pristupite osobi koja vam se sviđa, pošaljite joj intrigantnu poruku. Mogli biste upoznati osobu s kojom se dulje dopisujete putem interneta.
Zdravlje
- Sve bolje.


 

ŠKORPION
 Posao - Nailazit ćete na zapreke poput nerazumnih kolega, stranaka ili novčanih blokada. Očekuju vas zabrane, ograničenja ili neostvarena suradnja s nekim osobama.
Ljubav
- Bit ćete osjetljiviji i skloni dramatiziranju pa biste od sitnice mogli napraviti pravi problem. Skloni ste ljubomori i osveti.
Zdravlje
- Umor i slabost.STRIJELAC
 Posao - Podnijet ćete veći teret zbog odsutnosti kolega. Mogli biste govoriti pred više ljudi, nekog zastupati ili se uspješno obraniti od lažnih optužbi ili tračeva.
Ljubav - Partner bi mogao na neko vrijeme biti odsutan ili opterećen poslom. Svakodnevna komunikacija bit će važna za kvalitetu odnosa. Neki imaju simpatije na radnome mjestu.
Zdravlje - Odlično. Vježbajte, krećite se!JARAC
 Posao - Smanjit će se pritisci, no posla će biti i previše - čekaju vas i obveze na koje niste računali. Budite oprezni s nadređenima i u rukovanju s novcem.
Ljubav - Osoba koja vam se sviđa počinje vas primjećivati. Duge veze izliječit će se od monotonije raznovrsnim društvenim životom.
Zdravlje
- Tegobe se povlače.


 

VODENJAK
 Posao - Dobro ćete procijeniti situaciju prije svake odluke, ali ne i rođeni u prvoj dekadi, koji će biti brzopleti i izloženi kritikama. Pripazite što govorite u javnosti.
Ljubav - Odnos s partnerom će se pogoršati zbog različitih interesa i manjka kvalitetne komunikacije. Teško ćete oprostiti i zaboraviti neke riječi i postupke.
Zdravlje
- Nervoza i rastresenost.RIBE
 Posao - Opteretit će vas nekoliko obveza - bez plana i pomoći teško da ćete ih stići obaviti. 
Ljubav
- Očekuju vas brojni telefonski pozivi i poruke, no ne od osobe kojoj se nadate. Morat ćete joj se sami obratiti, no nemojte je gnjaviti. Moguć je nov početak s nekim već 'otpisanim'.
Zdravlje - Izbjegavajte nerazumno gutanje tableta.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam