Tjedni horoskop


OVAN

 Posao - Postajete naizgled direktniji i otvoreniji, a u stvari mnogo toga radite u "rukavicama". S osobama koje ne žive u vašem gradu pripremate novi posao.
Ljubav - Potrebno je da obnovite neka stara prijateljstva, moguće s osobama s kojima ste nekada zajedno išli u školu ili radili na početku karijere. Povratak Jupitera u znaku Ribe vraća vas u prošlost pa ćete biti nostalgični. 
Zdravlje - Moguće prehlade.

 

 

BIK
 Posao - Spremni ste uhvatiti se u koštac s konkurencijom što će vam donjeti uspijeh na radnome mjestu.
Ljubav - Nalazite se u periodu strasti i velikih uzbuđenja, ali i ljubomore. Ako ste nekome opsesija, ta osoba će očekivati da joj polažete račune, ali nećete biti spremni na takvo nešto. 
Zdravlje - Sve je u redu dok ne dozvoljavate da vam stres utječe na život.

 

 

BLIZANCI
 Posao - Prilično ste borbeni, ambiciozni i ne odustajete od cilja. Odluke koje budete donosili biti će rezultat onoga što zaista želite i o čemu dugo razmišljate.
Ljubav - Na kraćem putu ili poslovnom sastanku moguće je poznanstvo koje će vas izbaciti iz ravnoteže.Ako ste u stalnoj vezi ili braku, pazite se partnerovih reakcija.
Zdravlje - Problemi s cirkulacijom.

 

 


RAK

 Posao - Prilično ste neorganizirani što bi moglo utjecati na vaš posao. Nemojte si ostavljati prevelike zaostatke.
Ljubav - Odličan period za druženja, početak veze i romanse. Nekome je veoma stalo da se sretne s vama, poslije duže razdvojenosti. Ako ste u braku, mogli biste biti skloni flertu i ljubomornim scenama.
Zdravlje
- Poboljšajte prehranu i unos vitamina.

 LAV

 Posao - Novčani poslovi dobro su vam aspektirani pa biste mogli početi planirati i neka ulaganja.
Ljubav - Mnogi misle da imate potrebu za vezom bez mnogo obaveza, a vi se niti ne trudite da ostavite drugačiji utisak. Ne dozvoljavajte nikome čak ni mnogo dominantnijem partneru da vam režira život.
Zdravlje - Obratite pažnju na dijetu.

 

 

DJEVICA
 Posao - Zvijezde vam trenutno nisu naklonjene pa bi bilo dobro da se više potrudite na poslu jer ćete za uspijeh morati ulagati puno energije. 
Ljubav - Svidjet će vam se duhovita osoba koju ćete imati priliku upoznati preko rodbine ili prijatelja.
Zdravlje - Odlično.

 

 

 

VAGA
 Posao - U ovome periodu dobiti ćete ponudu koju ne biste trebali odbijati čak iako vam se učini da je nepovoljna. Ona je ipak nekakvo riješenje za trenutnu situaciju.
Ljubav - Budite oprezni ako vam se dogodi avantura na putu. Ako ste u vezi moguća je manja rasprava s partnerom, pogotovo ukoliko je rođen u nekom vodenom znaku.
Zdravlje
- Pripazite na imunitet.

 

 

 

ŠKORPION
 Posao - Konkurencija će biti sve žešća, no vi ćete dobiti vrijedne saveznike.
Ljubav
- Venera, planeta ljubavi koja vlada vašom astrološkom kućom partnerskih odnosa, ušla je u vaš znak zbog čega na mnoge djelujete karizmatično.
Zdravlje
- Osjećate se dobro.

 

 

 

STRIJELAC
 Posao - Biti ćete jako uspješni u poslovima koji imaju veze s inozemstvom. Mnogima se sviđate i iskoristite to na najbolji način.
Ljubav - Ako ste razočarani u odnos s partnerom, razgovorom možete riješiti sve.
Zdravlje
- Smanjite poroke.

 

 

 

JARAC
 Posao - U ovom periodu odlučit ćete se započeti privatni posao ili možda kupiti nekretninu. Ukoliko se bavite sportom, očekuju vas veliki uspjesi i popularnost. 
Ljubav - Što ste stariji to vam teže pada prilagođavanje partneru, pogotovo ako ste dugo u braku. Vaši članovi obitelji očekuju da napravite neki kompromise i da ih stavite na prvo mjesto.
Zdravlje
- Trebali biste se više kretati.

 

 

VODENJAK
 Posao - Ulazak Venere u znak karijere za vas znači pojačanu ambiciju i želju da pod svaku cijenu započnete neki posao od kojeg očekujete dobru zaradu.
Ljubav - Biti ćete u prilici da se s partnerom dogovorite oko nečega što je dugo bio kamen spoticanja. Vi ste napravili ustupak, a sada je on na potezu.
Zdravlje
- Imat ćete problema s cirkulacijom.

 

 

 

RIBE
 Posao - Ovaj tjedan mogli biste dobiti promaknuće, ali trebate samo biti ustrajani.
Ljubav
- Ovo je vlo lijep period jer je vaš partner veoma zaljubljen u vas. Ukoliko ste mladi mogli biste dobiti i bračne ponude, pa čak i ako o tome niste razgovarali moguće je vjenčanje. 
Zdravlje
- Puni ste energije.Iskoristite to.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam