Dobrodošli na web TV & magazin www.svijet-ljepote.hr!

www.svijet-ljepote.hr omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge www.svijet-ljepote.hr.

Korištenjem bilo kojeg dijela www.svijet-ljepote.hr portala, te svih njegovih dijelova, smatra se da su korisnici upoznati s uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

AUTORSKA PRAVA

www.svijet-ljepote.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava www.svijet-ljepote.hr portala i podložno je tužbi.

LINKOVI

www.svijet-ljepote.hr portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje www.svijet-ljepote.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i www.svijet-ljepote.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i izvan www.svijet-ljepote.hr portala isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. www.svijet-ljepote.hr ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

PRIVATNOST

www.svijet-ljepote.hr portal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke o korisniku www.svijet-ljepote.hr neće davati na uvid trećoj strani osim u slučaju kada je takva obveza regulirana zakonom.

www.svijet-ljepote.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke www.svijet-ljepote.hr koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.

www.svijet-ljepote.hr se obvezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila www.svijet-ljepote.hr portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

OBVEZE KORISNIKA

Korisnicima www.svijet-ljepote.hr portala strogo je zabranjeno:

 • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način, te objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
 • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe, te manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga www.svijet-ljepote.hr portala
 • objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
 • objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane, te svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme
 • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika

IZMJENE SADRŽAJA, USLUGA I UVJETA KORIŠTENJA

www.svijet-ljepote.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obveze prethodne najave.

www.svijet-ljepote.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Snježne mećave

0°C

Zagreb

Snježne mećave

Vjetar: 20.92 km/h

 • 13 .12. 2018

  Snijeg 1°C -1°C

 • 14 .12. 2018

  Oblačno 0°C -2°C

Horoskop

Kulinarski recepti