Neodlučna u svojoj velikoj umjetničkoj dvojbi, Kristina Fazinić nikako da odabere što joj je draže - fotografiranje ili dizajniranje torbi! Na sreću svih poklonika ljepote, ne odriče se niti jedne svoje kreativne strasti i uporno spaja te dvije dimenzije!

Bags by Kristina 1.250 kn

Fotografkinja i dizajnerica Kristina Fazinić živi i radi u Zagrebu, a svako ljeto u svojoj rodnoj Korčuli otvara vrata prodajne galerije Bags by Kristina iz koje u svijet odlaze jedinstvene, ručno izrađene torbe s motivima tisućljetne baštine grada i otoka.

Bags by Kristina novcanik 520 kn torba 1

Svoju novu kolekciju Kristina predstavlja razglednicama koje šalje iz Korčule na kojima, u prizorima kamena, mora i rascvjetalih đardina, naglašava izvor inspiracije za svoje prekrasne torbe. Za izradu ovih unikatnih torbi Kristina koristi vrhunsku kožu, a ove sezone je u dizajniranju posegla za svim nijansama plave i ružičaste, te sunčanom žutom i strastvenom crvenom bojom.

Bags by Kristina možete pronaći u Zagrebu u Petit Design Storeu u Tkalčićevoj 73 i u samom srcu grada Korčule u slikovitoj ulici Jakova Baničevića.

Bags by Kristina 1.649 kn

 

Oblačno

1°C

Zagreb

Oblačno

Vjetar: 12.87 km/h

  • 11 .12. 2018

    Rain And Snow 3°C 0°C

  • 12 .12. 2018

    Pretežno oblačno 0°C -1°C

Horoskop

Kulinarski recepti