Urbani streetwear brand CHYPKA, koji je svojim prvim predstavljanjem izazvao veliku pažnju medija i modnih zaljubljenika, u sklopu showroom concept Fashion Week Zagreb/Cro a Portera i C3 Projekt Koncepta, prikazao je svoju drugu kolekciju.

CHYPKA 2

Spajanjem jednostavnih i funkcionalnih komada odjeće za svaki dan, te tradicionalnih ručno rađenih motiva domaće čipke, Nikola Zorotović i Tadija Glasnović, dvojac koji stoji iza branda CHYPKA, stvorio je jedinstven i autentičan modni proizvod, koji je svojim prvim pojavljivanjem oduševio publiku i struku.

Nepretenciozan, jednostavan, a istovremeno moćan i upečatljiv, potpis ovog branda, iako u sebi nosi elemente hrvatske kulture, lako prelazi sve granice te je u kratkom roku zabilježio i sjajan poslovni uspjeh. Dostupan preko weba, a u posljednje vrijeme i u C3 PROJEKT KONCEPT trgovini, CHYPKA se polako i sigurno razvija u kvalitetan domaći brand.

CHYPKA 4

Svojom novom kolekcijom, nastavlja dosljednost u potpisu koji odiše nenametljivom jednostavnošću u par osnovnih modela, no svaki komad za sebe kao da ima kultne osobine. Ne čudi, stoga što ga rado odijevaju brojne poznate osobe, sportaši i pobornici urbanog street styla.

Oblačno

21°C

Zagreb

Oblačno

Vjetar: 17.70 km/h

  • 23 .04. 2018

    Pretežno oblačno 21°C 7°C

  • 24 .04. 2018

    Oblačno 18°C 9°C

Horoskop

Kulinarski recepti