Tijekom leta do britanske prijestolnice naša lijepa misica bila je dobrom društvu - Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle ukrcali su se u isti avion jer im je London usputna stanica na putu prema Kaliforniji.

 

miss 4

 

Ove godine na natjecanju za Miss Svijeta prisutno je 127 predstavnica, a naša Antonija sobu dijeli s Miss Bosne i Hercegovine Isidorom Borovčanin. Natjecanja su započela već prvi dan njihovog boravka i Antonija već bilježi bodove u individualnom sportu i folklornom nastupu na kojem je predstavila prekrasnu narodnu nošnju otoka Suska i ples kojem su je naučili u folklornom ansamblu "Turopolje".

 

miss 2

 

"Podršku našoj Antoniji možete dati lajkanjem njene službene Facebook stranice Miss World - Croatia i glasovanjem na Miss World App-u. Molimo vas da to svakako učinite jer to donosi vrijedne bodove našoj predstavnici." - poručuju organizatorice Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek i Maja Vračarić Kuljiš.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam