Aktualna Miss Italije Silvia Cataldi u srijedu 17. rujna dolazi u Split kao posebna gošća izbora za Miss Hrvatske. Bit će smještena u hotelu Vestibul Palace i za nju smo pripremili poseban program razgledavanja grada u suradnji s dogradonačelnikom Kovačevićem i Hrvatskom udrugom likovnih umjetnika, – poručuje organizatorica Maja Vračarić Kuljiš.

 

Miss italije 1

 

Prekrasna Silvia ima 24 godine, rođena je malom mjestu Sannicola u provinciji Lecce i studira pravo na Sveučilištu Salento. Djevojka koja će predstavljati Italiju 14. prosinca u Londonu na izboru za Miss Svijeta ponosno naglašava kako joj je životna želja jednog dana postati policijska inspektorica. Ova krasotica zelenih očiju aktivno se bavi odbojkom i postiže zavidne rezultate u drugoj talijanskoj ligi, izvrsno svira gitaru i slika. Sa Silvijom Cataldi u grad pod Marjanom dolazi i umjetnička direktorica Maria Rosaria De Simone, velika stručnjakinja koja već godinama osmišljava spektakularne izbore za Miss Italije.

 

Miss italije 2

 

U podrumima Dioklecijanove palače u četvrtak 18. rujna očekuje se prava promenada prekrasnih misica! Osim Lane Gržetić Miss Hrvatske 2013. koja će svojoj nasljednici predati krunu i poželjeti joj uspjeh u Londonu, svoj dolazak najavile su i bivše misice Ivana Ergić i Katarina Prnjak, a u posebnoj ulozi naći će se i Miss Hrvatske 2001. Rajna Raguž kao službena fotografkinja izbora.

 

Foto: ADM International – Esclusivista Nazionale Miss World per l’Italia

Oblačno

0°C

Zagreb

Oblačno

Vjetar: 12.87 km/h

  • 18 .11. 2018

    Rain And Snow 0°C -5°C

  • 19 .11. 2018

    Oblačno 1°C 0°C

Horoskop

Kulinarski recepti