U subotu 27. 10. 2012., u dvorani Rab Hypo centra u Zagrebu, održan je veliki casting nadolazećeg Dreft Fashion Weeka Zagreb koji će standardno prikazati modne novitete za sezonu unaprijed te tako publici omogućiti da uživa u kreacijama za proljeće/ljeto sljedeće godine.  Pored renomiranih manekenki i manekena koji su sastavni dio hrvatske modne scene, na castingu su bila i mnoga zanimljiva nova i prelijepa lica.

casting_clanak_3

Anica Kovač dovela je dvadesetak manekenki i manekena angažiranih na Danima vjenčanja, koji nikako nisu željeli propustiti mogućnost da nose revije na ovom jedinom domaćem internacionalnom modnom događaju. Prelijepa Anica je na poticaj i komentare kreatora da bi je vrlo rado vidjeli u svojim modelima prošetala ispred njih i sve ih ponovno ostavila bez daha, a brojni su se modeli nadali da će kreatori odabrati baš njih jer, kako kažu, sudjelovanje na Dreft Fashion WeekuZagreb za njih predstavlja prestiž i veliki plus u njihovu CV- u.

casting_clanak_1

Aba Tomičić, Ana Ćavar Artiđana, Mladen Grubić, Zjena Glamočanin, Kristina Burja, Iggy, Iva Karačić, Natalija Smogar, Toni Rico i Manuel Maligec, pobjednik prošlosezonskog natječaja „Dreft Next Generation“, samo su neki od kreatora koji su izabirali između mnoštva djevojaka i mladića. Castingu su prisustvovali i kreatori koji su odabirali modele za revije Benettona i Sisleya, te simpatična inozemna kreatorica Marijana Matthaus, široj javnosti vjerojatno poznatija kao bivša žena nogometne zvijezde Lothara Matthausa, a znalcima kao autor branda MM.  

casting_clanak

Sudeći prema izjavama kreatora, u mnoštvu jedinstvenih djevojaka i mladića, svatko je uspio pronaći modela koji će predstaviti njegovu ideju na željeni način.   Do početka modne groznice ostalo je nešto manje od mjesec dana, stoga rezervirajte 22.-24.11. za Dreft Fashion Week Zagreb!   Za sve one koji neće biti u mogućnosti izravno prisustvovati ovom velikom modnom događaju nema brige - naime, naš portal i medijski partner, emisija Lifestyle TV!, o svemu će vas detaljno informirati!

casting_clanak_2


 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam