Većini žena, odlazak na plažu  jedna je od najstresnijih aktivnosti. Od svake kupovine, najgora je kupovina badića. Pokazuje najviše golog tijela pa tako i svaki nedostatak, a žene uvijek vide i ono čega nema. Ako nemate savršeno tijelo, evo par trikova kako izgledati savršeno na plaži.

Dobar kupaći kostim je prvo što morate kupiti. Neka on naglašava vaš prednosti, a neka sakrije nedostatke. Ne birajte samo po boji kupaći kostim već pazite da on odgovara vašoj građi tijela. Također kupite veliki šešir koji će vas zaštititi od sunca, ali će biti i dobar modni detalj na plaži uz sunčane naočale.


Prije odlaska na more, otiđite na depilaciju. Skinite sve suvišne dlačice kako bi koža bila glatka i nježna. Najednostavniji način za to je odlazak kozmetičarki koja će to temeljito učiniti za vas. Pazite na hidrataciju kože. Na moru se koža pod utjecajem sunca i soli suši, stoga svakodnevno koristite hidratantna mlijeka za tijelo.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam