Dok joj suprug Tom Brady trenira sa svojom ekipom New England Patriots, manekenka se posvetila svojim treninzima nedaleko od Bostona u kojem sada živi. Naime, zadnjih nekoliko mjeseci redovito dolazi na aerodrom i prprema ispit za pilotkinju helikoptera, što je potvrdio i Keith Douglass, predsjednik kompanije koja drži ispite za pilote.

"Silno želi naučiti letjeti i jedna od najboljih učenica koje smo imali. Brzo uči i jasno joj je kako helikopter leti. Zna sva pravila i zakone i izvrsno leti" - pohvalio ju je Douglass.

Otkriva i da nije problem to što se Gisele bliži visokom stupnju trudnoće, jer helikopter ionako ne leti visoko pa joj ne smeta promjena tlaka. Za mjesec dana trebala bi dobiti dozvolu, a već je savršeno svladala uzlijetanje i slijetanje i sjajno leti, tako da njezin instruktor očekuje da će ispit manekenka položiti s lakoćom.

Gisele je željela naučiti letjeti kako bi kao ambasadorica dobre volje UN-ova programa za zaštitu okoliša mogla raditi na alternativnim izvorima goriva za mlažnjake.

gisa30-za-tekst

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam