Pop kraljica Madonna udružila se s francuskim modnim dizajnerom Christianom Audigierom, koji stoji i iza modnih marki Von Dutch i Ed Hardy, u namjeri da naprave kolekciju odjeće podobnu za sve dobne skupine, prenosi Femalefirst.

Audigier je potvrdio da on i Madonna rade na projektu pod nazivom The Material Girl Project, koji će javnosti biti pokazan u rujnu. Dizajner napominje kako je mjesec rujan izabran jer tada počinje škola, a da na uzorcima već rade, pa se očekuje da će iza ljeta sve biti gotovo.

Smatraju kako je to da nikoga modno ne isključuju, sjajan potez. Madonna, koja i samim svojim izgledom i nastupima pokazuje da je maštovita i inovativna, posve se posvetila suradnji i osmišljavanju kreacija.

Christian je pjevačicu pohvalio i da pazi na detalje, a ako joj se nešto ne sviđa, kaže to jasno i glasno, pa ponudi neko drugo rješenje. Navodi da kad Madonna kaže ''ne'' onda je to doista ''ne'', ali kad joj se nešto svidi, odmah počinje razmišljati koje bi cipele ili modne dodatke uklopila u ukupni outfit.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam