Smještene u srcu Hrvatskog zagorja, na samom izvoru termalne vode i ljekovitog blata, Terme Tuhelj oduvijek su slovile kao važna i atraktivna turistička destinacija.

Prije nešto više od godinu dana, predsjednici dvaju država, Hrvatske i Slovenije, ovdje su položili kamen temeljac i tako označili početak izgradnje modernog hotela i realizacije jedne vizije. Prošloga je tjedna vizija postala stvarnost, a na svečanom su otvorenju hotela Well u Termama Tuhelj bila i oba predsjednika - Ivo Josipović i Danilo Tuerk  iz čijeg je kamena temeljca nastao ovaj biser turizma Hrvatskog Zagorja.

Tuhelj_jsipovic

Slijedeći zacrtani poslovni cilj, izgrađen je hotel Well, koji zasluženo nosi 4 zvjezdice i projektiran je kao 3 zasebna objekta sa 126 novih dvokrevetnih soba, konferencijskom dvoranom kapaciteta 450 ljudi, te Wellness vrtovima za potpuni užitak i opuštanje gostiju.

tuhelj_zgrada

Investicija projekta vrijedna je 12 milijuna Eura, čime su Terme Tuhelj postale najveća kontinentalna turistička destinacija Hrvatske.

tuhelj_soba

Naravno, ovu investiciju treba opravdati, a velik potencijal infrastrukture znati oplemeniti.
Kontinentalni turizam i takozvana „produžena sezona“ prepoznati su odavno, ali prostora za napredak još uvijek ima u izobilju.

Nema sumnje - Terme Tuhelj su hvalevrijedan projekt i iznimno važan turistički čimbenik kada je u pitanju promocija Hrvatskog Zagorja i kontinentalnog turizma Hrvatske, čije su prednosti uistinu brojne.

tuhelj_bazen

Nakon svečanog otvorenja, možemo samo poželjeti što više sličnih perspektivnih projekata a vas pozvati da posjetite ovu prirodnu oazu smještenu u neposrednoj blizini hrvatske metropole.

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži!


Oblačno

2°C

Zagreb

Oblačno

Vjetar: 12.87 km/h

  • 11 .12. 2018

    Rain And Snow 3°C 0°C

  • 12 .12. 2018

    Pretežno oblačno 0°C -1°C

Horoskop

Kulinarski recepti