Opijeni proljetnim mirisima, u želji za opuštanjem i bijegom od stresne svakodnevice, uputili smo se u srce Hrvatskog zagorja s idejom da vam predstavimo mjesto gdje probuđena priroda pruža najbolje od sebe.

Posjetili smo Terme Tuhelj - zagorsku oazu zelenila smještenu na samom izvoru termalne vode i ljekovitog blata - mjesto relaksacije, uživanja, opuštanja, ali i zabave. Postavši član Klastera, u suradnji s Wellness i fitness udrugom Hrvatske, ovdje su dokazali kako znaju prepoznati moć prirode u očuvanju ljudskog zdravlja, ali i iskoristiti sve prednosti inovativnog načina poslovanja u korist zadovoljnijih klijenata.

Danas vam u Termama Tuhelj pričamo zanimljivu priču o upotrebi ljekovitog mineralnog blata koje se pokazalo vrlo učinkovitim za regeneraciju kože, ali i u primjeni antitecelulitnih tretmana. Tretman ljekovitim blatom, u kombinaciji s termalnom vodom, zbog prirodne moći čišćenja organizma usporava proces starenja i ima izuzetan terapeutski učinak na kosti i tijelo, a posebice vlasište i kožu.

terme-tuhelj_1

Masaža termalnim blatom vrlo je opuštajuća, a zbog svog ljekovitog učinka djeluje i kao snažno terapeutsko sredstvo. Također, ubrzava rad metabolizma i potiče odstranjivanje štetnih tvari iz organizma, što je čini vrlo pogodnom kod anticelulitnih tretmana, dok termalno blato čisti kožu, obnavlja je i čini svježom.

terme-tuhelj_2

Ponuda wellness i fitness programa u Termama Tuhelj vrlo je bogata – između ostalog, ovdje je nekoliko vrsta sauna, oaza za odmor i opuštanje, te unutarnjih i vanjskih bazena.

terme-tuhelj_3

terme-tuhelj_4

terme-tuhelj_5

Ukoliko ste željni avanture i zabave, spomenimo kako u Termama Tuhelj postoji i mogućnost za brojne različite sportske aktivnosti, a ovdje s ponosom ističu adrenalinski park. Nema dvojbe kako je uzrečica 'voda je izvor života' u potpunosti prepoznata u ovoj prirodnoj oazi zdravlja, mira i ljepote - sve za zadovoljstvo brojnih klijenata. Jer ovdje stresna svakodnevnica i užurbani životni ritam uistinu u trenutku postaju daleka prošlost...

Više o tome pogledajte u video reportaži!


Oblačno

2°C

Zagreb

Oblačno

Vjetar: 12.87 km/h

  • 11 .12. 2018

    Rain And Snow 3°C 0°C

  • 12 .12. 2018

    Pretežno oblačno 0°C -1°C

Horoskop

Kulinarski recepti