Nema dvojbe kako je Opatija prošlog vikenda u potpunosti bila u znaku sajma Cosmetic News. Opijeni brojnim kozmetičkim i wellness novostima, maštajući o vikendu iz snova, odlučili smo zaviriti u jedan od opatijskih hotela - biser Kvarnerskog zaljeva, hotel Bristol.

Ovaj je opatijski hotel, član grupacije Vienna International Hotels&Resorts, zbog svoje dugogodišnje tradicije i ekskluzivnog šarma savršen izbor za wellness odmor tijekom cijele godine. Hotel Bristol raspolaže sa 66 superior i deluxe soba, kao i sa 12 namještenih apartmana, opremljenim  svim elementima za ugodan odmor, a Spa&Beauty ponuda jamči potpuni užitak i relaksaciju.

bristol1tekstt


U Spa&Beauty kutku hotela Bristol naglasak je na kvaliteti i inovativnosti ponude u kojoj je trenutno jedan od najtraženijih tretman pomlađivanja. Nema sumnje kako će se stručno i educirano osoblje hotela Bristol potruditi ispuniti baš svaku vašu želju, te kako su cjelokupna razina ponude i usluge i atraktivni wellness aranžmani garancija za  nezaboravan vikend iz snova u Opatiji.Mjestimični pljuskovi

7°C

Zagreb

Mjestimični pljuskovi

Vjetar: 6.44 km/h

  • 23 .10. 2017

    Mjestimični pljuskovi 8°C 5°C

  • 24 .10. 2017

    Oblačno 7°C 3°C

Horoskop

Kulinarski recepti