Smještene u srcu Hrvatskog zagorja, u Donjoj Stubici, Terme Jezerčica na samom izvoru ljekovite termalne vode oduvijek su slovile kao važna i atraktivna turistička destinacija.

Slijedeći zacrtani poslovni cilj, prije nepunih je godinu dana  započeta nadogradnja postojećeg wellness centra i izgradnja modernog vodenog parka. Investicija je to vrijedna više od 30 milijuna kuna, a uspješan završetak radova i svečano otvorenje novoizgrađenog kompleksa proteklog su petka bili razlozi zbog kojih su se okupili brojni uzvanici političkog i gospodarskog vrha Hrvatske.

terme-jezercica1


Terme Jezerčica sada imaju četiri novoizgrađena bazena - rekreacijski plivački bazen za protustrujno  plivanje, bazen za djecu s toboganima, mali dječji bazen s pratećim sadržajem te bazen za neplivače s jacuzzijem. Između ostalog, i wellness i spa zona obogaćena je novim sadržajima - parnom, finskom i infra slanom saunom, a u tu su i prostori za relaksaciju i vanjska terasa za sunčanje.

Koliko su Terme Jezerčica hvalevrijedan projekt i važan turistički čimbenik kada je u pitanju promocija Hrvatskog zagorja pod sloganom "Bajka na dlanu", potvrdilo nam je i prisustvo ministra turizma Republike Hrvatske Veljka Ostojića.

terme-jezercica2


Terme Jezerčica raspolažu i s četiri moderno opremljene kongresne dvorane za poslovne potrebe, a izgradnjom novog kompleksa i bogatijom ponudom zabavnih sadržaja svakako imaju potencijal postati nova hit destinacija za obitelji s djecom i mlade. Važno je naglasiti i kako su vrata Termi Jezerčica gostima otvorena tijekom cijele godine.   Kao važna turistička destinacija, Terme Jezerčica, u suradnji s Wellness i fitness udrugom Hrvatske, postale su članicom Klastera, čiji prepoznatljivi slogan "Udruživanjem do uspjeha" govori o inovativnom poslovanju i razmjeni ideja, a sve u korist zadovoljnijih klijenata i uspješnijih poslovnih rezultata. Nakon svečanog otvorenja, možemo samo poželjeti što više sličnih perspektivnih projekata i pozvati vas da posjetite ovaj wellness raj smješten u neposrednoj blizini hrvatske metropole.

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži!

Pretežno oblačno

6°C

Zagreb

Pretežno oblačno

Vjetar: 19.31 km/h

  • 22 .10. 2018

    Kiša 9°C 1°C

  • 23 .10. 2018

    Kiša 8°C 3°C

Horoskop

Kulinarski recepti