Smještene u srcu Hrvatskog zagorja, u Donjoj Stubici, Terme Jezerčica na samom izvoru ljekovite termalne vode oduvijek su slovile kao važna i atraktivna turistička destinacija.

Slijedeći zacrtani poslovni cilj, prije nepunih je godinu dana  započeta nadogradnja postojećeg wellness centra i izgradnja modernog vodenog parka. Investicija je to vrijedna više od 30 milijuna kuna, a uspješan završetak radova i svečano otvorenje novoizgrađenog kompleksa proteklog su petka bili razlozi zbog kojih su se okupili brojni uzvanici političkog i gospodarskog vrha Hrvatske.

terme-jezercica1


Terme Jezerčica sada imaju četiri novoizgrađena bazena - rekreacijski plivački bazen za protustrujno  plivanje, bazen za djecu s toboganima, mali dječji bazen s pratećim sadržajem te bazen za neplivače s jacuzzijem. Između ostalog, i wellness i spa zona obogaćena je novim sadržajima - parnom, finskom i infra slanom saunom, a u tu su i prostori za relaksaciju i vanjska terasa za sunčanje.

Koliko su Terme Jezerčica hvalevrijedan projekt i važan turistički čimbenik kada je u pitanju promocija Hrvatskog zagorja pod sloganom "Bajka na dlanu", potvrdilo nam je i prisustvo ministra turizma Republike Hrvatske Veljka Ostojića.

terme-jezercica2


Terme Jezerčica raspolažu i s četiri moderno opremljene kongresne dvorane za poslovne potrebe, a izgradnjom novog kompleksa i bogatijom ponudom zabavnih sadržaja svakako imaju potencijal postati nova hit destinacija za obitelji s djecom i mlade. Važno je naglasiti i kako su vrata Termi Jezerčica gostima otvorena tijekom cijele godine.   Kao važna turistička destinacija, Terme Jezerčica, u suradnji s Wellness i fitness udrugom Hrvatske, postale su članicom Klastera, čiji prepoznatljivi slogan "Udruživanjem do uspjeha" govori o inovativnom poslovanju i razmjeni ideja, a sve u korist zadovoljnijih klijenata i uspješnijih poslovnih rezultata. Nakon svečanog otvorenja, možemo samo poželjeti što više sličnih perspektivnih projekata i pozvati vas da posjetite ovaj wellness raj smješten u neposrednoj blizini hrvatske metropole.

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam