Na 45. međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije mnogobrojne je posjetitelje zainteresirao izložbeni prostor tvrtke Spin Valis i predstavljeni proizvodi inovativnog, modernog i bezvremenskog dizajna te vrhunske kvalitete.

Ambienta 2018 Spin Valis 1

Osnovana 1950. godine, tvrtka Spin Valis danas je vodeća drvna industrija u proizvodnji visokokvalitetnog namještaja iz masiva. Zahvaljujući izvrsnosti i kvaliteti, više od 85% proizvoda plasira na inozemno tržište, u čak tridesetak država diljem svijeta, a poslovna suradnja s najuglednijim europskim proizvođačima i trgovačkim lancima namještaja potvrđuje njen status pouzdanog i konkurentnog partnera.

Ambienta 2018 Spin Valis 3

Kontinuirano prateći trendove, tvrtka Spin Valis tržištu predstavlja stolove i stolice te komode i krevete od masivnog hrastovog drva u kombinacijama s metalom i inoxom, kao i garniture modernih linija iz masivnog drva hrasta ili bukve tapacirane u tkanini ili koži. Ovaj visokokvalitetni namještaj iz prirodnih sirovina iznimne je vrijednosti i ljepote te povoljno utječe na zdravlje jer se tijekom proizvodnje upotrebljavaju materijali za površinsku obradu u skladu sa zdravstvenim propisima Europske Unije. Također, pri izradi namještaja upotrebljava se najkvalitenije drvo slavonskih šuma, s FSC oznakom, što znači da se šumom gospodari prema europskim i svjetskim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima.

Ambienta 2018 Spin Valis 4

Stoljetno hrastovo i bukvino drvo, moderna tehnologija, dizajn, vrijedne ruke više od 500 djelatnika tvrtke Spin Valis, te tradicija duga 68 godina pretvorila je snagu prirode u liniju visokokvalitetnog hrvatskog proizvoda primjerenog suvremenom čovjeku i europskoj kulturi življenja. Nema sumnje - i brojne nagrade i priznanja, poput najnovijih - Zlatne plakete i Diplome Mobil Optimum na ovogodišnjem sajmu Ambienta dokazuju sve navedeno...

Ambienta 2018 Spin Valis 5

Uz slogan "Masivno a moderno", namještaj tvrtke Spin Valis individualno je prilagođen potrebama klijenata, ima vrijednost za godine koje dolaze i pravi je izbor za moderan dom, u što su se bez iznimke uvjerili i struka te brojni posjetitelji 45. sajma Ambienta!

Više pogledajte u video reportaži:

Oblačno

0°C

Zagreb

Oblačno

Vjetar: 14.48 km/h

  • 18 .11. 2018

    Rain And Snow 1°C -5°C

  • 19 .11. 2018

    Oblačno 1°C 0°C

Horoskop

Kulinarski recepti