Uređujete li ili gradite svoj životni prostor, pitanje “Kako udovoljiti željama i idejama, ali u skladu s mogućnostima?” nameće se samo od sebe...Izložbeni prostor tvrtke Conty Plus na sajmu Ambienta mjesto je na kojem su brojni posjetitelji doznali mnoštvo odgovora na temu uređenja interijera...

Obilježje asortimana ove tvrtke je drvo kao osnovna sirovina za proizvode koji od njega nastaju - pločaste materijale, specijalne proizvode od drveta, podove, okove te dodatnu opremu, namijenjenih za uspješnu realizaciju ideja uređenja interijera i proizvodnje namještaja.

Conty 2

Važno je naglasiti kako tvrtka Conty Plus, osim distribucije širokog asortimana proizvoda u poslovnicama diljem Hrvatske, u ponudi ima i obradu pločastog materijala na visokoj tehnološkoj razini, što omogućava pravovremenu i učinkovitu reakciju na svaki zahtjev klijenta.

Conty 3

Nedvojbeno je kako tvrtka Conty Plus, uz podršku vodećih europskih proizvođača čiji je distributer na hrvatskom tržištu, inovativnošću u praćenju trendova kontinuirano upotpunjuje ponudu i predstavlja pouzdanog, kompetentnog partnera. Slogani - “Ideje za Vaš namještaj” i “Ideje za Vaše podove” zapravo govore sve…jer ovdje se put od ideje do realizacije više ne čini nemogućom misijom...

 

Više pogledajte u video reportaži:

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam