Na sajmu InDizajn izlagala je i tvrtka Conty Plus, jedna od vodećih na hrvatskom tržištu kada govorimo o distribuciji materijala koji se upotrebljavaju u drvnoj i građevinskoj industriji, kao i pružanju usluga povezanih s proizvodnjom svih vrsta namještaja. Uz podršku vodećih europskih brandova čiji je zastupnik kontinuirano predstavlja novitete u ponudi, stoga i ne čudi veliko zanimanje posjetitelja zagrebačkog sajma za brojne proizvode koji uistinu oplemenjuju životne prostore.

In Dizajn 2019. Conty Plus 1

Ovdje je obilježje asortimana drvo, kao osnovna sirovina za proizvode koji od njega nastaju - pločaste materijale, specijalne proizvode od drveta, te široku paletu različitih vrsta parketa, masivnih i gotovih podova, deckova, laminata i lajsni. Također, važno je istaknuti i okove svjetski poznatih proizvođača, što uz dodatnu opremu upotpunjuje cjelokupnu ponudu tvrtke Conty Plus - za uspješnu realizaciju ideja uređenja interijera i proizvodnje namještaja!

In Dizajn 2019. Conty Plus 2

Uz široki asortiman proizvoda u poslovnicama diljem Hrvatske, tvrtka Conty Plus klijentima osigurava i usluge obrade pločastog materijala - optimiranje krojnih naloga, obradu i krojenje po mjeri, CNC obradu, pur kantiranje te lasersko kantiranje iskrojenih elemenata. Najviša tehnološka razina omogućava pravovremenu i učinkovitu reakciju na svaki zahtjev klijenata, a brojni uspješni projekti dokaz su kvalitete i stručnosti.

In Dizajn 2019. Conty Plus 3

In Dizajn 2019. Conty Plus 4

Za kraj ove priče, možemo samo zaključiti kako tvrtka Conty Plus već dugi niz godina uspješno posluje i realizira temeljne poslovne ideje - biti profesionalan, konkurentan i pouzdan...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam