Popularna zagrebačka pizzeria Chello otvorila je vrata na novoj lokaciji, na adresi Kaljska 14 u naselju Špansko. Osim nove lokacije u toplom obiteljskom prostoru, publici predstavljaju i novitete u ponudi, u kojima će uživati gurmani svih generacija.

Otvaranje nove lokacije najavljeno je još ovog proljeća...već su tada Glorija i Darijan Katalinić, vlasnici Chella, tražili odgovarajući objekt u kojem će moći pružiti ljudima domaći, topli ugođaj te veću komociju - što se najviše odnosi na obitelji s djecom. Naravno, nisu zaboravili ni ostale pa su u planu razni tematski dani i večeri u kojima će se svatko moći pronaći.

toplo hladna izvedba foto Julio Frangen
Chello i Chellica, Darijan i Glorija Katalinić, sada su publici predstavili nekoliko noviteta - jedan od njih je toplo-hladna izvedba pizze, koja zbog tankog tijesta i laganog, ali ukusno kompleksnog nadjeva nije namijenjena dostavi, već isključivo konzumaciji u pizzeriji.

Drugi novitet je njihov spoj pizze i domaće kuhinje. Chello's Kitchen Style pizza pržena je u palminom ulju, a punjena nadjevom iz domaće kuhinje - za početak su u ponudi tri varijante (šunka-sir za najmlađe, juneći ragu i pikantnija gravče na tavče), a u pripremi su nove kombinacije za različite ukuse i druge sezone. Važno je napomenuti kako se tijesto za ovu pizzu priprema na takav način da ne upija masnoću.

Chellos Kitchen Style pizza foto Silvija Munda

Svakako treba napomenuti da pizzeria Chello ponudu nije promijenila, nego samo proširila. Dakle, svi ljubitelji Chello pizza mogu i dalje uživati u već poznatoj, a kvalitetom sve boljoj ponudi. Nova adresa nudi nove mogućnosti na samoj lokaciji; osim nabrojanih prednosti prostora, tu je izbor pizza koje nisu za dostavu, a izdvajamo i izbor domaćih craft piva te ponudu vina (vino kuće dostupno je na čaše), tako da će i tim segmentom ponude biti zadovoljni gosti najrazličitijih ukusa.

Chellos Kitchen Style pizza ragu foto Silvija Munda