Gastronomija

2018. She patlidzan 1

Patlidžan (lat. Solanum melongena) u narodu je poznat i kao melancan, malancan, modri patlidžan, a potječe iz Indije.

2018. She luk

U ovom popisu riječ je o namirnicama koje zapravo često "spašavaju" situaciju, dodaju "osobnost" jelima ili bez problema mogu osmisliti jelovnik.

Vinski razgovori vina Krolo 6

"Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom" je svojevrsni talk show u kojem publika aktivno sudjeluje te tako sugreira tijek razgovora.

Bozicni punc

Limun oprati vrućom vodom i izrezati na ploške; ploške limuna zajedno s portom, sokom od grožđa, štangicom cimeta i klinčićem staviti u lonac i na laganoj vatri zakuhati.

2018. She Pandoro 1

Pandoro je tradicionalni talijanski slatki kruh.

Bozicni puding

Englezi već tradicionalno ovaj slatki i zdravi desert pripremaju za Božićno slavlje!

Restoran V starem melinu 4

O bogatstvu stola i gastronomske ponude restorana "V starem melinu" mogli bi se pisati eseji.

recepti-naslov

Za ljude s malo vremena i volje za kuhanjem. Želite se dobro najesti bez previše pompe u kuhinji? Predlažemo vam neke od zdravih jela koja možete napraviti u svega 15-30 minuta!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam