Nema sumnje kako je dolazak bebe na svijet jedan od najljepših i najvažnijih događaja naših života. Naravno, osim ljubavi i pažnje u neograničenim količinama, bebi je nužno osigurati i sve što joj je potrebno za svakodnevno funkcioniranje, stoga je budućim roditeljima vrlo važna priprema, kako bi stres, koji je normalan i neizbježan, bio na najmanjoj mogućoj razini...

Danas vam predstavljamo talijansku dječju opremu u ponudi trgovine mojabeba.hr, s čijim smo se asortimanom upoznali na nedavno održanom sajmu Dani beba, djece i trudnica. Tijekom godina, mojabeba.hr postala je jedna od vodećih u Hrvatskoj kada govorimo o dječjoj opremi, a brojni proizvodi u specijaliziranoj trgovini u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu, kao i na internet trgovini, svakodnevno oduševljavaju brojne sadašnje i buduće roditelje. Istaknut ćemo poznate talijanske brandove - Peg Perego, sa 70 godina tradicije u proizvodnji; Chicco, koji slovi najveći svjetskog proizvođača dječje opreme; te Baciuzzi, čiji dizajn potpisuje priznati talijanski dizajner Fabio Lombardi...

Moja beba 01

 

Moja beba 02

Moja beba 03

Bilo da se radi o Peg Perego Ypsi, kod kojih se cijeli modularni sistem 3u1 može kupiti i odvojeno - samo kolica, kolica s košarom ili kolica s autosjedalicom; Chicco Trio Best Friend 3u1 ili Baciuzzi Verso Reversibile, dječja kolica u ponudi trgovine moja beba.hr predstavljaju savršen spoj elegancije dizajna i višestruke funkcionalnosti i jednostavno su rješenje za sve roditelje. Istaknimo i nagrađivani proizvod pod nazivom Chicco Baby Hug 4u1, koji se može koristiti u 4 različite konfiguracije - kao krevetić za spavanje, ležaljka, hranilica te stolica - i pravi je odabir za sve situacije u domu.

Moja beba 04

Uz ponudu proizvoda tradicionalne vrhunske kvalitete, funkcionalnosti i uporabne vrijednosti, ljubazno i profesionalno osoblje trgovine mojabeba.hr naglašava kako im je od prvog dana poslovanja misao vodilja educirati i savjetovati roditelje i buduće roditelje te personalizirati uslugu prema njihovim potrebama i zahtjevima. U sve navedeno bez sumnje su se uvjerili i brojni posjetitelji ovogodišnjeg sajma Dani beba, djece i trudnica!

Moja beba 08

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam