Uvjerili smo se - koncept kućica tvrtke Modul System, proizašao iz modularne gradnje koja daje bezbroj mogućnosti sastavljanja kućica i terasa u jednu cjelinu prilagođenu potrebama korisnika, posjetitelje sajma Indizajn nije ostavila ravnodušnima...

Indizajn 2018. Modul System 7

Brand Modul System svojim je iskustvom i znanjem u projektiranju konstrukcija te opremanju inovativnim rješenjima i idejama kreirao prepoznatljive proizvode modularne i mobilne gradnje najviše razine kvalitete. Ovaj detaljno osmišljen i jedinstven modularni sistem dizajna i opreme u potpunosti je prilagođen potrebama i načinu života korisnika - od različitih veličina kuća i spajanja modula, do suvremenih dizajnerskih rješenja interijera i eksterijera, kao i ventiliranih fasada...

Indizajn 2018. Modul System 1

Indizajn 2018. Modul System 2

Koncept zasnovan na modulu u potpunosti je opremljen za trenutno useljenje, po cjelovitom pristupu i sistemu "ključ u ruke", s najmodernijim uređajima, klimatizacijom i ventilacijom te dizajnerskom sanitarnom opremom i rasvjetom. Pri izradi namještaja upotrebljavaju se inovativani i kvalitetni materijali i dekori koji garantiraju trajnost, ali i mogućnost izrade potpuno personaliziranog dizajna.

Indizajn 2018. Modul System 3

Indizajn 2018. Modul System 4

Naglasimo i kako je sigurnost korisnika jedna od ključnih stvari pri izgradnji Modul System kuće. Upotrebljavaju se protupožarni materijali A klase negorivosti, uz postavu protupožarnih aparata u interijeru te integrirani alarm sa sustavom vatrodojave. Naravno, i ekološka je osviještenost pri opremanju interijera i eksterijera važan čimbenik pri izradi, baš kao i samoodrživost...a slogan "Kuća koja diše" proizašao je iz postignute ugodne mikrocirkulacije prostora.

Indizajn 2018. Modul System 5

Indizajn 2018. Modul System 6

Zaključak - uz temeljito razrađen transport, montažu kuće atestiranu od strane stručnjaka tvrtke Modul System, te profesionalnu podršku i održavanje s mogućnošću izmjena i prilagodbi novitetima u dizajnu interijera i eksterijera, ove kuće korisnicima osiguravaju potpunu udobnost za maksimalni doživljaj odmora!

Više pogledajte u video reportaži:

Oblačno

1°C

Zagreb

Oblačno

Vjetar: 19.31 km/h

  • 13 .12. 2018

    Snijeg 1°C -1°C

  • 14 .12. 2018

    Oblačno 0°C -2°C

Horoskop

Kulinarski recepti