Posjetitelje sajma Cosmetic News zainteresirao je izložbeni prostor na kojem je predstavljen zanimljiv projekt koji je na hrvatskom tržištu prisutan već godinu dana - aplikacija, odnosno online platforma pod nazivom Salonize.hr, koja vlasnicima salona, ordinacija i ostalih uslužnih djelatnosti gdje je ključno optimalno raspodijeliti slobodne termine, djelatnike i materijale, uvelike olakšava razvoj i organizaciju poslovanja...

Salonize 6

Na predavanju pod nazivom "Salonizirajte se!" vlasnica ovog projekta, gospođa Natalija Crnički, poduzetnica i majka četvero djece, predstavila je njegove brojne prednosti...
Naime, dovoljni su računalo, tablet ili mobilni telefon kako bi poduzetnik u svakom trenutku imao kontrolu poslovanja i uvid u statistike, narudžbe i zaradu, a dostupne su mu i sve informacije o klijentima - poput dinamike dolazaka, vrste pregleda, tretmana i zahvata, količine materijala koji su upotrebljeni, te još mnoštvo korisnih podataka. Ova aplikacija zapravo postaje osobni asistent koji pohranjuje i računa važne podatke te ih pregledno prikazuje u obliku grafova. Jednostavno - uz Salonize.hr poduzetnicima više nisu potrebne bilježnice i papirići za zabilješke!

Salonize 7

Rad na online platformi Salonize.hr iznimno je jednostavan i vrlo je lako kreirati sve potrebne kategorije, a aplikacija se svakodnevno nadograđuje novim korisnim opcijama - primjerice, predviđena je i mogućnost web trgovine namijenjene isključivo vlasnicima salona ili ordinacija koji će na taj način uštediti vrijeme i novac!

Salonize 4

Naglasimo i kako je ova ideja, nastala iz potrebe za uštedom vremena na svakodnevnim rutinskim poslovnim zadacima, dobila i 90% potpore na natječaju pod nazivom "Inovacije novoosnovanih MSP", koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj, što je još jedan dokaz kako je Salonize.hr zapravo predodređen za uspjeh!

Zaključimo - u svakodnevnom poslovanju često imamo osjećaj da nam obveze i organizacija oduzimaju potencijalno slobodno vrijeme. Poduzetnice učestalo ističu važnost planiranja kako bi 24 sata bila dovoljna za posao, obitelj, prijatelje, kućanstvo, edukaciju…ali i sebe! Stoga - odvažite za novi korak u svojoj organizaciji i salonizirajte se, jer to je aplikacija koja stvara vrijeme!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam