U kojem znaku se rađaju hladne i misteriozne, a u kojem fatalne ljubavnice koje razaraju život i brak? Pročitajte što horoskop može reći o ženama koje se nađu u poziciji ljubavnice i što to možete očekivati od njih.

Ovan

Žena u znaku Ovna je odlučna, direktna i poduzetna ljubavnica, ako ste joj osvojili srce ili uzbunili njene emocije. Inače zna biti hladna i antipatična i zna ostaviti dojam kako ne voli muškarce. Ona je besprijekorna glumica, šarmantna, kontradiktorna i temperamentna. Jednom kad se uzbudi, ona je neukrotiva tigrica sve dok je ne zadovolje. Ako se ne znate snaći, bježite što dalje. Nije za amatere ili ljude slabog srca… Ako vam ne smetaju ožiljci, pustite ženu Ovna da se razigra. Mars, planeta koja potiče erotiku ovog znaka, čini od njih amazonke u punom galopu - do posljednjeg daha. Krote se nježnošću, ali i autoritetom.

Bik

Predstavnice ovog znaka plijene pažnju svojom pojavom, svjesne svoje ženstvenosti. One su jednostavno, šik. Venera ih je obdarila vještinom zavođenja. Ako želi zainteresirati muškarca, ona jednostavno usmjeri svoje erotske antene ka njemu. Dovoljno je da na čaroban način prekriži noge… Senzualna je pa magnetski privlači muškarce. Žena Bik je zahtjevna ljubavnica i svakog muškarca će ostaviti bez daha. Romantična je, voli krzno pa će poželjeti voditi ljubav na krznenoj prostirci ili na bundi na podu. Uvijek će izgledati izuzetno zavodljivo. Za nju je najveće zadovoljstvo osjećati se voljenom, da joj se poklanja velika pažnja (i u vidu skupih poklona, čime kvari opći dojam jer nam se čini kako naplaćuje zadovoljstvo koje je pružila).

Blizanci

Ova žena je vrlo inteligentna i duhovita, rođena da osvaja iako nije naročito senzualna. Muškarci se lijepe za nju jer je veoma šarmantna i nepredvidiva. Njenom muškarcu će izgledati kao da svaku noć izlazi s nekom drugom djevojkom… kao da je cijeli harem u njoj jednoj, uvijek gleda ispred sebe, uvijek željna izazova. Ona od muškarca, prije svega, zahtjeva da je na njenom intelektualnom nivou. Ako ga pronađe, s njim će rado uletjeti u ljubavnu igru koja će odisati radošću. Radoznala, voli isprobavati sve moguće tehnike i mjesta vođenja ljubavi. Kako bi bilo divno da može voditi ljubav na dva mjesta u isto vrijeme! Progonjena svojom neumornom maštom, beskrajnom radoznalošću, zna biti i biseksualna jer znak Blizanca predstavlja i muškarca i ženu.

Rak

Ona je zagonetna, privlačna, nedokučiva poput njenog zaštitnika Mjeseca. Spada među najopasnije zavodnice Zodijaka. Maštovita, fascinantna i nepredvidiva, daje sve od sebe onog trenutka kada je sigurna u ljubav partnera. Ponekad djetinjasta, luckasta, ponekad preozbiljna i melankolična, uspijeva da u samo jednom trenutku iskaže mnogo različitih osjećaja. Erotična i strastvena, ali i previše stidljiva da učini prvi korak jer se plaši izaći iz svoje ljušture. Muškarac je mora ohrabriti na najsuptilniji način dok se njena mašta ne oslobodi njenih inhibicija. Jedan pogrešan gest i ona će se povuci u sebe. Ako joj on nađe “žicu” ona postaje čudesna ljubavnica koja zna opčiniti muškarca koga voli. Užitak koji osjeća kada joj popuste kočnice oduševit će svakog muškarca.

Lav

Žena Lavica je sigurna u sebe, uvijek blistava, sjajna, senzualna, ali pomalo muškobanjasta. Kada uđe u prostoriju nemoguće je ne primijetiti je. Nastupa snagom i dostojanstvom jedne kraljice, čak i kada odlazi na plac. Strastvena je, dramatična, velikodušna i zagonetna. Muškarci za njom gube glavu kakva god ona bila. Jedina mogućnost da bude ukroćena je da naleti na pravog muškarca koji će je pretvoriti u umiljatu i podatnu mačkicu. Kada joj se strasti razbude, vatra u njoj se rasplamsava do neba. I ona daje sve od sebe. Voli dominirati i uživa dok joj se partner divi. Ona je ponekad preveliki zalogaj za nekog muškarca. Erotična, poželjna, neustrašiva. Beskrajna sigurnost koja izbija iz svake njene pore, mogla bi uništiti muškarca koji je pored nje, a koji ne uspijeva da joj parira i da se s njom takmiči (jer ona to očekuje). Nije lako muškarcima s njom!

Djevica

Ženu Djevicu nije lako zbuniti, ona, u bilo kojim uvjetima, stoji čvrsto na svojim nogama. Jedna je od onih na koju se odnosi fraza: gledaj, ali ne diraj! (do određenog momenta). Ne podnosi prenagljivanje, nestrpljenje i površnost. Tek nakon što muškarac ispunu njene uvjete ona će se početi otvarati poput cvjeta i nadvladat će svoju sumnjičavost. Njeno koračanje prema slatkim strastima je vrlo sporo i otežano. Jednom kad odluči da se da, nećete se razočarati. Ona već samim poljupcem može izluditi muškarca, a o nastavku da i ne govorimo. Ali nemojte se iznenaditi ako predloži tuširanje ili kupku za dvoje prije glavne akcije. To produžava predigru i zadovoljava njenu potrebu za čistoćom. Možda će vas dobro "oribati" prije nego vam dozvoli bilo kakav kontakt. Nemojte se uvrijediti. Takve su Djevice! Opustite se i uživajte.

sexy 6

Vaga

Žena Vaga će sigurno osvojiti svakog muškarca već pri prvom susretu. Njeno lijepo lice nemoguće je ne primijetiti, a svojim zanosnim hodom i prijatnim glasom privući će pažnju okoline. Svjesno ili ne, ona zavodi sve oko sebe. I uživa u tome. Glavni adut je prefinjenost u ponašanju koja se ne gubi ni u intimi. Venera, boginja ljubavi vlada njenim znakom, pa je ona vješta u umjetnosti ljubavi. Uživa u predigri… poželjno je da muškarac odrecitira nekoliko stihova nekog ljubavnog soneta. Za nju je zavođenje umjetnost, a ne fizički "napad". Pojavit će se pred vama u prozirnoj haljini, a svjetlo iza nje će pojačati efekt. S njom nikada ne pokušavajte ništa na zadnjem sjedištu automobila. Ona je prefina dama! Nikada ne budite poput životinje. Njoj je vrlo lako reći "da" kada joj se priđe na pravi način. Dopustite joj da ona osmisli ljubavnu igru, jer ne zaboravit,e ona je umjetnica u ljubavi.

Škorpion

Evo i fatalne zavodnice! Ima vatru u srcu i strast u krvi. Kod nje je sve ekstremno, od ljubavi do mržnje. Tko je želi osvojiti mora pokazati svoja snažna osjećanja. Sigurno se neće povući. Snažnog je temperamenta, vrlo je ženstvena, zavodljiva, ali je pretjerano posesivna i ljubomorna, što može opterećivati muškarca koji je manje strastven od nje. U ljubavi daje sve od sebe i nimalo se ne usteže preuzeti inicijativu. Za nju nema "zabranjenog voća" i njenim osjećanjima vrlo je teško oduprijeti se. Riječ je o jednoj pravoj pravcatoj bombi satkanoj od erotike i strasti. Kako god da izgledaju, one zrače jedinstvenim i neponovljivim magnetizmom.

Strijelac

Ovdje je riječ o veoma duhovnoj ženi, filozofu. Jednostavna je otvorena, srdačna i povjerljiva. Ona važi za ženskog Don Huana Zodijaka. Lako se prepušta čarima zdravog i komunikativnog erosa. Fascinantna je, izuzetno vatrena i pomalo divlja ljubavnica. Jedini rizik koji kod nje postoji je onaj od pretjerivanja; njeno prepuštanje strastima je toliko jako, da se može učiniti nezaustavljivim. Bilo bi dobro da upražnjava spiritualnu praksu, kako bi transformirala i kanalizira veliki odljev seksualne energije. Žena Strijelac igra na urođenu sklonost zavođenju. Ona osvaja svojom iskrenošću i neposrednošću kao nevina djevojčica koja iz puke znatiželje ulazi u zabranjenu zonu. Širom otvorenih očiju i pogledom punim želje za novim avanturama, ona hrli ka ispunjenju svojih snova.

Jarac

Mnogim muškarcima je ona teško dokučiva. Muči ih njena rezerviranost i hladnoća, ali to je samo prekrivač ekstremno snažnih emocija. Potreban joj je muškarac koji će je razumjeti i koji će potaknuti na iskazivanje svih onih silnih osjećanja koji kovitlaju njenom dušom. Ona je Saturnova kći, odgovorna, konzervativnih shvaćanja, stidi se pokazati svoju uzavrelu prirodu. Kada joj otkrijete "žicu" lako zaiskri. Ponekad njenu vatru možete zapaliti milovanjem, i to neće biti tinjajući plamičak već podivljali požar. Takva je ona. Dok je mlada pretjerano je stroga prema sebi i svojim instinktima, pa tako potiskuje svoju veliku senzualnost. S godinama omekša i popušta svoje kočnice. Veoma je odana i teško zaboravlja svoju veliku ljubav.

Vodenjak

Slobodoumna, neuhvatljiva, pomalo ekscentrična, žena Vodenjak je fascinantna kombinacija čvrstine i stalnih iznenađenja. Čim pomislite da ste je najzad shvatili, ona pokaže novo lice. Istovremeno mudra i krajnje djetinjasta, pronicljiva i bezazlena, požrtvovanja i daleka. Nadmoć koju iskazuje nad drugima proizilazi isključivo iz njenog uma. Ona je u mnogo boljem odnosu sa svojim umom, nego s tijelom, pa se slobodno može reći da joj je mozak najjača erogena zona… Inače je vrlo privlačna i zavodljiva, nesvakidašnja. Više je vodi mašta nego instinkti. Više voli idealizirati ljubav pa je okružite nježnošću. Ona mrzi biti seksualni objekt. Ne pravi kompromise sa svojim visokim standardima i insistira da joj ljubavnik pokaže dostojno poštovanje. Ali kada ON dodirne njene ideale, sve može! Ekstremno je maštovita i kreativna. Ne postoji ništa u seksualnom priručniku što neće probati, a vjerojatno će smisliti još novije i ljepše varijacije. S njom nikada ne znate na čemu ste!

Ribe

Zbog egzaltirane Venere, žena Riba više je od ljubavnice. Ona je stopostotna žena. Nemoguće ju je pročitati jer ona je Neptunova kći. Ne postoji muškarac koga ne može osvojiti, ako to poželi. Hipnotizira pogledom muškarca koji joj se sviđa. Ženstvena, sanjarka, profinjena, srdačna ali i hirovita, distancirana i neuhvativa. Osjećanja su joj duboka i zato je površne, kratkotrajne veze ne zanimaju. Voli biti osvojena romantikom. Tradicionalna astrologija karakterizira Ribu kao pretjerano senzualnu i da treba koristiti više samokontrole. Ali ova žena nosi u sebi karakter svih žena Zodijaka, pa je gotovo nemoguće definirati je jer stalno izmiče i transformira se. Inače, seksualno je slobodna i uživa u najrazličitijim erotskim epizodama. Ne treba mnogo da se probudi strast u njoj. Namjestit će scenu kao da pravi predstavu, senzualan parfem, crni, svileni veš..Ne zaboravite da je ona Neptunova kći, prava morska sirena…

Izvori: She.hr, Opušteno.rs

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam