Životinje i seks u istoj rečenici vam zvuči perverzno? Ne, ovdje se ne radi o nečemu takvom, već u potpunom užitku koji se odnosi isključivo na vas i vašeg partnera. Uđite u svijet seksa i otkrite neobična imena možda već isprobanih poza. 

seks polozaji 3

Kobra položaj

Radi se, naime, o tantričkoj verziji misionarskog položaja u kojem se muškarac treba podignuti na laktove te podsjeća na Kobra pozu u jogi. Umjesto da se kreće naprijed-natrag, trebao bi raditi krugove s bokovima kako bi više stimulirao vašu G-točku i klitoris. 

seks polozaji 1

Doggy

Ovo je jedan od položaja s kojim ne možete pogriješiti i nikada neće izaći iz mode. Iako tijekom doggy seksa muškarac ima potpunu kontrolu nad situacijom, niti jedna žena se u ovom slučaju još nije bunila na dominaciju snažnijeg spola. Stvari možete začiniti halterima i štiklama koji će izludjeti vašeg partnera.

Fox za potpuni užitak

U ovom položaju žene u misionarskoj pozi noge podižu u zrak i stavljaju ih na partnerova ramena, prilikom čega je penetracija u vagini znatno dublja, a time i uzbuđenje veće.

Zmajev položaj

Ovo je svojevrsna tantrička verzija doggie položaja tijekom kojeg se možete u potpunosti prepustiti uživanju. Stavite par jastuka ispod trbuha i legnite, umjesto da ostajete na nogama i rukama, a vaš partner neka legne na vas. 

seks polozaji 2

CAT za orgazam

Poza CAT (coital alignment technique) je odlična varijacija misionarske poze te u velikom broju slučajeva jamči orgazam. Tijekom seksa u toj pozi, muškarac se mora micati prema naprijed s ramenima gotovo naslonjenima na partneričine. Tom pozom snažnije se stimulira klitoris, što orgazam znatno olakšava.

Izvor: She.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam