papucar

Dobrica ili zločesti frajer? Nekako se čini kako u ovoj dilemi uvijek pobjeđuju zločesti dečki, koji sasvim sigurno nisu dobar materijal za staložen i miran život - zbog čega? Evo nekoliko razloga zbog kojih žene dokazano ne vole "dobrice":
Predobro može biti i loše
Muškarac koji spada u ovu kategoriju vječito je opsjednut time da bude pravedan i pošten prema svima što znači da nikada ne čini nešto neprikladno. Ženama je to dosadno.

mlakonja

Predvidljivost
Dobrice vode dosadne i nezanimljive živote i kod njih je baš sve predvidljivo. Zbog toga žene izbjegavaju njihovo društvo. 
Šarm
Zločesti dečki u svakoj prilici znaju što reći što ih ujedno čini šarmantnima. Onima koji su pretjerano dobri ova osobina nedostaje.
Zaštita
S obzirom da su slabiji spol žene se vole osjećati sigurno i zaštićeno kada su sa svojim muškarcem. Kod tipa muškarca koji je miran i povučen taj osjećaj nedostaje. 


 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam