Romantika je doslovno pred izumiranjem! Naime, jedno je istraživanje pokazalo da su današnji muškarci drastično manje romantični od svojih prethodnika, dok je kavalirstvo pravi raritet.

Rezultati istraživanja su poražavajući. Gotovo polovina žena koje su sudjelovale u istraživanju poklon od svoje "bolje polovice" nije dobilo preko godinu dana, dok si svaka peta žena sama kupuje cvijeće. Svaki deseti muškarac mlađi od 25 godina priznao je kako je barem jednom poklon koji je darovao svojoj dragoj zapravo dobio od nekoga drugog, te ga jednostavno proslijedio. 

romantika

Uz to, žene sve češće dijele ili u potpunosti plaćaju račun na prvom spoju, a da ironija bude veća svaka treća žena kupuje cvijeće svojem supružniku ili partneru, umjesto da bude obratno. Dvije trećine ispitanih muškaraca mlađih od 25 godina priznalo je da zapravo nemaju blage veze kada im je godišnjica, a čak polovica oženjenih muškaraca ne zna datum njihove godišnjice braka.

Jednako tako, žene čak 24 dana planiraju kupnju poklona voljenoj osobi, dok muškarcima za to treba oko dva tjedna. Većina njih ipak je priznala kako često poklon kupuje i dan prije posebne prilike. 

Oblačno

0°C

Zagreb

Oblačno

Vjetar: 12.87 km/h

  • 18 .11. 2018

    Rain And Snow 0°C -5°C

  • 19 .11. 2018

    Oblačno 1°C 0°C

Horoskop

Kulinarski recepti