Vjerojatno to niste niti znale, no postoje stvari koje žene rade kako bi muškarcima bile privlačnije, a koje oni jednostavno ne podnose. 

sjajilo_usne_za_prilog

Sjajilo za usne
Ženama sjajilo predstavlja punije, sočnije i privlačnije usne. Muškarci u njemu vide samo jedno - ljepljivog neprijatelja. Morate shvatiti kako oni nemaju naviku imati išta na svojim ustiima, mnogi se opiru i najjednostavnijem balsamu za usne. E, sada zamislite što im onda prolazi kroz glavu u trenu kada im se približavate s debelim slojem sjajila na usnama.

ekstenzije_za_prilog

Evo nekih od njih:

Ekstenzije
Tuđa kosa na vašoj glavi? S razlogom ekstenzije nisu nimalo seksi muškarcima, što god vi mislile o tome.
Manje je više
Da, ukoliko na sebe navučete minicu i duboki dekolte svi će se okretati za vama , ali isto tako znamo s kojim razlogom prvenstveno. Razmislite kakav dojam želite ostaviti na njega - da ste materijal za djevojku ili za zabavu?

push_up_guza_za_prilog

Optičke varke
Zamislite da prvi puta vodite ljubav s muškarcem koji vam se sviđa, on se skida i tada vidite da su njegovi bicepsi, čvrsta guza i jaka ramena "umjetno napravljeni" pojačivačima ili  da su čvrsti trbušnjaci posljedica dobrog steznika? Horor scenarij.... E, pa tako se muškarci osjećaju kada se žene riješe push-up grudnjaka koji skrivaju dva broja manje grudi ili donjeg rublja koje podiže guzu i zateže struk. Lažni atributi prilično su razočaravajući!