Svaka žena želi izgledati lijepo i biti privlačna suprotnom spolu, no često se dogodi da muškarac jednostavno ne primjećuje neke stvari. Kako ne bi žalile za satima provedenim u kozmetičkom salonu, ili novcu koji ste dale za nove krpice kako bi mu bile privlačne, donosimo vam par savjeta koji će ga, ako ih primijenite, provjereno izludjeti. 

ljubavni_par

Inteligencija

Koliko god neki stereotipi bili uvriježeni, muškarci ne vole glupače i ne trebate se spuštati na razinu jedne da bi ste ga osvojile. Tako jedino možete privući krivi tip muškarca. Inteligencija može biti itekako seksi.
Lovina
Muškarci su lovci. Točka. Zato će posebnu pozornost posvetiti ženi koja im nije dostupna, jer ju smatraju izazovom. Vi učinite prvi korak, ali onda se svakako pobrinite da se malo namuči oko vas.  
Vizualni stimulansi
Muškarci su vizualni tipovi, što znači da nema niti jednoga kojeg neće zapaliti seksi odjeća. Iapk, treba ostaviti mjesta i mašti, što znači da ne otkrivate previše. Golotinja nije isto što i seksipil! 


 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam