Tapete, naljepnice, umjetni kamen ili nešto drugo?

Dosta vam je klasično bijelih zidova, spremni ste za nekakvu promjenu, pa kud puklo da puklo, a bijele boje uvijek ima za nanošenje preko pogrešaka? Kako su zidovi najveće površine u stanu, promjenom ćete dobiti potpuno novi dojam prostora.

zidovi-drug2

Umjetni kamen

Kamen u prostor unosi svevremensku eleganciju. Iako se mnogima može činiti hladan, kamen uspješno dekoriran s nekoliko simpatičnih detalja stvara ugodan prostor. Izdržljiv je i lako se održava, a dolazi u različitim prirodnim nijansama. Postavlja se jednostavno, a to je lijepljenjem na neobrađen zid. U tren oka vaš je prostor osvježen, a i lako se održava.

zidovi-drug3

Tapete

Brzo, zanimljivo i efikasno osvježenje doma moguće je uz tapete. Jednobojne, šarene, s velikim i malim uzorcima, reljefne ili trodimenzionalne, uvijek mogu izgledati zanimljivo. Kako su različite, tako im i cijene osciliraju. Ipak, ako dobijete potpunu promjenu - ulog nije velik. 

zidovi-drug1

Ilustracije

Iako se crteži na zidu katkad mogu činiti kao bezvezne črčkarije, ako se potrudite razraditi ono što želite, uzeti valjak i šablone s uzorkom - ilustracija može biti odlična. Ako želite nešto što nitko drugi nema, sigurno imate prijatelja koji je talentiran za crtanje. Dajte mu povjerenje i plohu zida, rezultat će sigurno biti osvježavajući!

Naljepnice

Još jedna metoda za promjenu prostora. Naljepnice ne zahtijevaju od vas umjetničku dušu, dolaze u različitim dimenzijama, temama i formama te već u nekoliko trenutaka možete imati zanimljiv ukras na zidu!

Maske za zidove

Laserom izrezane inovacije na fleksibilnom, nepoderivom materijalu koji nalikuje na papir definitivno su nešto novo i zanimljivo. Tord Boontje dizajnira transparentne pregradne stijene koje pod određenim svjetlom dobivaju čarobne sjene i teksture. Prostor u tren oka postaje inovativan i maštovit!

Oblačno

15°C

Zagreb

Oblačno

Vjetar: 28.97 km/h

  • 23 .06. 2018

    Rain 17°C 10°C

  • 24 .06. 2018

    Povremene grmljavinske oluje 19°C 9°C

Horoskop

Kulinarski recepti