Pozorno slušajte! Žene nisu jedine koje imaju komplekse kada je u pitanju sve što se odvija pod plahtama. Konačno je otkriveno čega se to muškarci boje u krevetu a uglavnom je vezano uz pitanje kako zadovoljiti svoju partnericu. 

mukarci_i_ene_za_prilog.

1. Uspoređivanje s bivšima

Jedno od češćih pitanja preko kojeg rijetko koji muškarac može prijeći je "Jesam li bolji od bivših?" Iako im je nadmetanje s konkurencijom u krvi, bitno je znati da njihova partnerica uopće ne razmišlja na taj način, nego se vodi trenutnim osjećajima i strašću. Tehnika se savladava s vremenom, i to je neosporiva činjenica.  

mukarci_i_ene1_za_prilog

2. Ljubomora

Svaki muškarac bi trebao znati da je njegova partnerica "živjela" i prije njega. Ljubomora na bivše zaista je nepotrebna i sasvim neopravdana. 
3. Dominacija

Što zapravo žele muškarci, a što žene?

U većini slučajeva muškarci smatraju da bi upravo oni trebali biti "glavni" i preuzeti inicijativu, kako u vezi, tako i u krevetu. No, želite li doista uživati u strasti, pružite partnerici mogućnost da pokaže što zna - ostat ćete iznenađeni razvojem situacije i zanimljivim stvarima koje će vam "servirati". 

mukarci_i_ene2_za_prilog

 4. Veličina

Zapamtite već jednom - njegova veličina nije "veličina" vašeg ponosa. Nadmetanje i uspoređivanje veličine s konkurencijom možda ima smisla u školi, no sada ste odrasli! Veličina nije nikakva garancija užitka - informirajte se o brojnim tehnikama buđenja strasti koje će vašu partnericu ostaviti bez daha. U njima je ključ uspjeha!


Oblačno

-6°C

Zagreb

Oblačno

Vjetar: 11.27 km/h

  • 22 .02. 2018

    Oblačno -2°C -7°C

  • 23 .02. 2018

    Djelomična naoblaka -2°C -7°C

Horoskop

Kulinarski recepti