Krvna je grupa genetski pečat koji nosimo od rođenja, a znanstvenici tvrde da u velikoj mjeri utječe i na način na koji doživljavamo i pokazujemo vlastite emocije. 

krvna_grupa_par_za_prilog

KRVNA GRUPA  0

Osobe s krvnom grupom 0 izrazito su srdačne, druželjubive i otvorene. Nemaju dlake na jeziku, vjerne su, iskrene i odane. Zbog toga što nisu sklone da preuzimanju odgovornosti, žene s ovom krvnom grupom će tražiti krvnu grupu s kojom se osjećaju zaštićenima i sigurnima. S druge strane, muškarci nulte krvne grupe su pravi lovci i imaju neodoljivu potrebu za dominacijom. Imaju izraženu potrebu živjeti s osobama koje su radoznale, živahne i dinamične.   

krvna_grupa_za_prilog

KRVNA GRUPA  A

Ova krvna grupa daje inteligentne osobe, koje nerijetko djeluju nezainteresirano i hladno, ali time se zapravo štite, jer su veoma osjećajne. Žene i muškarci krvne grupe A su tolerantni u vezama, te poštuju partnera i njegove kvalitete. Međutim, zbog emotivne i osjetljive prirode, osjećaje otkrivaju tek kada su potpuno sigurni da neće biti povrijeđeni.

KRVNA GRUPA  B
Psihološki gledano, muškarci i žene krvne grupe B su najinteresantniji. Naizgled introvertni, djeluju suzdržano i povučeno, ali imaju jasno izgrađenu ideju o vlastitim željama i vrijednostima. 

krvna_grupa_usne_za_prilog

KRVNA GRUPA AB 

Žene krvne grupe AB nemaju specifičnih zahtjeva, vrlo su prilagodljive drugoj osobi ali uvijek uspijevaju zadržati svoju individualnost. Obožavaju muškarce avanturističkog duha, međutim uživaju u ljubavi samo dok im ona dozvoljava da ostanu mistične. Kad je riječ o muškarcima ove krve grupe, oni se vrlo teško adaptiraju u vezi.  

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam