Svi znaju koliko žene obožavaju ići u kvalitetan shopping. Naravno, većina od nas voli razgledavati izloge ukoliko ima i novaca u torbici, jer čemu gledanje ako se neka lijepa suknjica ili modna stvarčica ne može isti tren i kupiti na odličnom sezonskom sniženju?! Provedeno istraživanje je pokazalo kako žene tijekom kupovine u prosjeku u svom životu potroše osam mjeseci u potrazi za sniženjima!

zene-kupnja12

Naime, anketa provedena na 4000 ispitanica pokazala je kako jedna tipična žena u prosjeku ide u shopping osam puta mjesečno provodeći 20 minuta u traženju odjeće, te da pritom ne kupi ništa barem tijekom dva odlaska u kupovinu. Samo je četiri od deset ispitanica priznalo kako osjeća uzbuđenje i sreću kada uspije kupiti nešto po povoljnoj cijeni. Svjetska studija provedena na uzorku žena u dobi od 18 do 45 godina pokazala je kako 60% žena uvijek gleda svaki novčić i osjeća se krivima ako potroše novac na sebe. Žene uvijek vole opravdati svoju kupnju. Jedna od deset ispitanica voli prikriti svoju kupnju, dok 17% njih laže o stvarnoj cijeni svome mužu ili dečku, a više od polovice žena tvrdi kako je ono što su kupile bilo na rasprodaji. Dvije trećine ispitanica je požalilo svoju kupnju, dok je 60% njih bar jednom shvatilo da joj odjeća po veličini ne odgovara.

Glavni razlog zbog kojeg žene idu u kupovinu jest da se razvesele - tako je odgovorilo njih 35%, dok je njih 30% osjetilo da zaslužuju određenu nagradu!

Oblačno

1°C

Zagreb

Oblačno

Vjetar: 12.87 km/h

  • 11 .12. 2018

    Rain And Snow 3°C 0°C

  • 12 .12. 2018

    Pretežno oblačno 0°C -1°C

Horoskop

Kulinarski recepti