Danas ćete zaboraviti najmanje tri stvari. Svaki dan 15 milijuna ljudi traži ključeve od automobila, ruž ili mobitel jer su jednostavno zaboravili gdje su ih ostavili. Većina njih nakon dolaska u trgovinu neće se odmah sjetiti što treba kupiti, a često će smetnuti s uma i opranu odjeću u perilici koju tek treba staviti na sušenje. Rezultati britanske studije kažu kako su visoko na listi zaboravljenih stvari i PIN-ovi mobitela i kreditnih kartica, ali i kuhinjski poslovi.

zaboravljivost4

Domaćicama se tako nerijetko događa da zaborave izvaditi meso iz zamrzivača, ali i pripremiti djeci obrok za školu. Neplaćeni računi, prazne baterije na laptopima, mobitelima i fotoaparatima često su posljedica zaboravljivosti, a ne nemara kako bi neki mogli pomisliti. Nenamjerno se zaboravljaju i rođendani najbližih, poslovni sastanci, razne obljetnice. No pomoć postoji, i to u obliku planera. Sve dok ne zaboravimo u njih zapisati sve obaveze :)

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam