Na nedavno održanom sajmu Nautika u Zagrebu predstavilo se više od 300 izlagača sa više od 280 plovila. Uvjerili smo se - jedan od najatraktivnijih i najposjećenijih bio je izložbeni prostor branda Pearlsea Yachts, hrvatskog proizvođača ekskluzivnih modela jahti vrhunskog dizajna i najnovijih tehnoloških rješenja...

Nautika 2020. Pearlsea Yachts 1

Nautika 2020. Pearlsea Yachts 3

Jedinstveni Coupe, Flybridge i Open modeli jahti dužina od 9 do 17 metara predstavljaju spoj luksuza i kvalitete, elegancije i dinamike, stila i sigurnosti, modernog i funkcionalnog...i svojim će iznimnim karakteristikama zadovoljiti potrebe i želje najzahtjevnijih klijenata. Nema sumnje - sinergija eminentnih europskih dizajnera plovila i dugogodišnje tradicije i iskustva u brodogradnji rezultirala je istinskim biserima u moru koji lakoćom osvajaju tržišta diljem svijeta!

Nautika 2020. Pearlsea Yachts 5

Nautika 2020. Pearlsea Yachts 7

Proizvodnja jahti najnovijim tehnološkim procesima pomoću vakuumske infuzije uz upotrebu epoksidnih smola još je jedan u nizu detalja koji brand Pearlsea Yachts izdvaja od konkurencije. Visoka razina konstrukcijske krutosti, iznimna kvaliteta izrade, trajnost i postojanost tijekom godina, kao i otpornost na osmozu te elektronička i mehanička rješenja za užitak i sigurnost plovidbe, karakteristike su koje nedvojbeno potvrđuju kako su Pearlsea jahte certificirane prema najvišim ISO i IMCI standardima. Spomenimo i kako tvrtka Pearlsea Yachts klijentima pruža charter usluge te osigurava podršku, održavanje i servis brodova...

Nautika 2020. Pearlsea Yachts 9

Nautika 2020. Pearlsea Yachts 11

Nautika 2020. Pearlsea Yachts 12

Nautika 2020. Pearlsea Yachts 13

O konceptu dizajna ovih ljepotica mora mogle bi se napisati knjige...Moderan i ekskluzivan stil interijera i eksterijera ostavlja bez daha jer je ovdje uistinu svaki detalj kreiran s promišljanjem na užitak i luksuz te stvoren za jedinstveni osjećaj. Jahte s logotipom Pearlsea jednostavno su odraz iskonske strasti i beskrajne ljubavi prema plovidbi i predstavljaju bisere koji pričaju lijepu hrvatsku priču na valovima svjetskih mora!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam