Od 4. studenog "Moja igra" dostupna je u prodaji u svim knjižarama, u trgovinama Spara i Interspara te na kioscima Tiska po cijeni od 129 Kn (meki uvez) i 169 Kn (tvrdi uvez). Uz ova prodajna mjesta, knjiga se i dalje može naručiti online na www.znanje.hr.

Luka Modric 1

Već od prvih vijesti o objavljivanju, autobiografija svjetskog nogometnog broja jedan nailazi na velik interes domaće i međunarodne javnosti. Tako će "Moja igra", osim u hrvatskom izdanju Hermes naklade, biti objavljena u engleskom, japanskom, korejskom, francuskom, talijanskom, ruskom, nizozemskom, poljskom, češkom, slovenskom i mađarskom prijevodu. Na ovogodišnjem sajmu knjiga u Frankfurtu, središnjem događaju svjetske književne industrije, "Moja igra" bila je istaknuti naslov na hrvatskom štandu, a tom su prilikom vijest o knjizi pokrili američki Publishers Weekly i britanski Bookseller. Ususret engleskom izdanju, britanska kuća Bloomsbury priprema veliku izdavačku kampanju za proljeće 2020. s Modrićevom knjigom u fokusu.

Hrvatska publika ne mora čekati proljeće i moći će u rukama držati "Moju igru" već danas. Čitatelje će zanimati i to što je Lukina životna priča, ispričana vlastitim riječima, popraćena s više od šezdeset dosad neobjavljenih fotografija iz privatne arhive obitelji Modrić, kao i službenim fotografijama HNS-a i Real Madrida. Predgovor su napisali Sir Alex Ferguson i Zvonimir Boban, a knjigu su preporučile nogometne zvijezde Gareth Bale, Karim Benzema, Raphaël Varane i Marcelo. Dodajmo i kako je Luka Modrić vijest o knjizi objavio na svom Twitteru i Instagramu i primio više od 300.000 likeova i komentara oduševljenih pratitelja diljem svijeta.

Luka Modric 2

Luka Modrić knjigu je napisao u suradnji sa svojim dugogodišnjim prijateljem i istaknutim sportskim novinarom Robertom Matteonijem, a ona prikazuje Lukin pogled na vlastiti životni put od djetinjstva i prvih nogometnih koraka u zadarskom zaleđu do ulaska u panteon velikana kao najbolji nogometaš svijeta. Vrhunac knjige 2018. je godina, kad je kapetan srebrnih Vatrenih osvojio Zlatnu loptu Svjetskog prvenstva u Rusiji, FIFA-in The Best, Nagradu UEFA-e i Ballon D'Or. Luka Modrić time je postao jedini igrač u nogometnoj povijesti koji je u istoj godini osvojio četiri najveće nagrade za najboljeg igrača svijeta. Ove nagrade Modrić je pridodao momčadskim uspjesima hrvatske reprezentacije i Real Madrida, kluba uz koji je osvojio četiri Lige prvaka, Kup Kralja, tri UEFA-ina Superkupa te četiri naslova svjetskog klupskog prvaka i redovito je izabiran u najbolju svjetsku jedanaestoricu.

Temelj svakog uspjeha, kaže Luka, jednostavan je: boriti se, ne odustajati i vjerovati u sebe. Upravo je ta borba i vjera u sebe ono što izdvaja Luku Modrića, i razlog zašto je njegova knjiga namijenjena svim generacijama čitatelja koji će u njoj pronaći uzor i nadahnuće, ali i ponovno proživjeti najljepše trenutke Svjetskog prvenstva u Rusiji koje je obilježilo živote sviju nas!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam