Lifestyle

Sajam vjencanja 2019. Hotel Phoenix 3

U šetnji Sajmom vjenčanja doznali smo sve o Hotelu Phoenix...

Sajam vjencanja 2019. Cvjecarna Sweetness 4

Ljubav prema poslu, 20 godina predanog rada i kreativnost bez granica garancija su cvjetnih dekoracija od kojih zastaje dah...

Sajam vjencanja 2019. Bubbly Bar 2

Na ovogodišnjem je Sajmu vjenčanja jedan izlagač bez iznimke privukao baš SVE posjetitelje!

sex naslovnica

Bila sam u mnogim vezama, a svaka od njih je bila potpuno drugačija. Već sam se malo "pogubila" jer više ni sama ne znam razlikovati nezdravu vezu od normalne. 

savjeti_naslovna
Ovih se dana svi smatraju ekspertima za barem jedno, ako ne i više životnih područja. Od vaše najbolje prijateljice preko kolegice s posla pa do frizerke, svi bi s vama dijelili male tajne i mudrosti koje će vam pomoći da budete uspješniji u ljubavnom, poslovnom i još pokojem životu. Znamo da svi oni misle dobro, ali neki od tih "narodnih" savjeta u praksi se nije pokazalo iskoristivo.

trud-jede1-naslov
Ginekolog vam može pomoći i izračunati koliko kilograma možete dobiti u trudnoći. 

komunikacija_215_naslovna
Sa znanstvene strane, razgovor je definiran kao vid komunikacije dvoje ili više ljudi o određenoj temi. 

stres_naslovna
Užurbani tempo života čini nas nervoznima i rastresenima jer ne stižemo obaviti sve ono što bi morali i željeli, čak i da nam dan traje 30 sati. Budući da još uvijek nismo otkrili kako zagospodariti vremenom i produžiti dan, potrebni su nam savjeti kako uštedjeti vrijeme. 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam