Lifestyle

2018. She sreca 1

Učiniti nekog sretnim najbolji je način da uljepšate tuđi, ali i svoj dan.

TRUDNICA nas

Prosječna dob rodilja u zapadnom se svijetu, pa tako i u Hrvatskoj, pomiče prema tridesetima. No takva, "kasnija" trudnoća češće nosi sa sobom moguće poteškoće. U proteklih se 15 godina broj žena koje dobiju svoje prvo dijete između 30. i 39. godine udvostručio, a broj onih koje rađaju s 40 godina i više povećao se za 50%. 

ljubav 4

Pročitajte svaku od sljedećih 15 tvrdnji i upišite uz njih broj koji najbolje opisuje vaše (ne) slaganje:

starac

Kako starimo, naši prijatelji sve više utječu na naše zdravlje i dobrobit, čak i više od obitelji, pokazuje novo istraživanje.

Luka Modric 1

Hrvatska publika ne mora čekati proljeće i moći će u rukama držati "Moju igru" već danas!

Ambienta 2019. Marida Home 1

Koncept zasnovan na modulu u potpunosti je opremljen za trenutno useljenje, po cjelovitom pristupu i sistemu "ključ u ruke".

Ambienta 2019. Lineaflex 5Talijanski brand Lineaflex već je desetljećima prisutan u brojnim europskim državama, a od 2000. godine i na hrvatskom tržištu.

odb-deck1-naslov
Već nakon prvog spoja ste shvatili kako on baš i nije vaš princ na bijelom konju i razmišljate kako ga bezbolno otpiliti. Iako postoje dragi dečki koji vam jednostavno nisu kliknuli te je njima potrebno blago reći kako nisu oni krivi, već vi i vaša želja za slobodom i novim iskustvima, nekolicina je onih koje možete bez problema otkantati.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam