Gastro recepti jesen 4 PATKA SOUS VIDE S KRUŠKOM UZ GLAZIRANE MAHUNE U ACCETU OD KRUŠKE

Sastojci:
1 pačja prsa
1 kruška
80g mahuna (zelenih)
2 badema
5g bučinih sjemenki
mladi luk
1,5dcl Martini Bianco

Priprema:
Patku zapečemo na tavi s obje strane te nakon toga u pećnici na 180 stupnjeva. Mahune glaziramo na accetu balsamicu od kruške. Krušku prethodno kuhamo u sous vide s martnijem. Kada serviramo, mahune posipamo bademima i bučinim košticama te mladim lukom. Krušku prerežemo na pola i takvu je serviramo.

Pretežno oblačno

0°C

Zagreb

Pretežno oblačno

Vjetar: 14.48 km/h

  • 11 .12. 2018

    Rain And Snow 3°C -1°C

  • 12 .12. 2018

    Pretežno oblačno 0°C -1°C

Horoskop

Kulinarski recepti