PORTO - GROŽĐE I KLINČIĆ
Sastojci (za 2 litre):
1 limun
1 l crvenog porta
1 l soka od grožđa
2 štangice cimeta
6 klinčića
5 žlica smeđeg šećera
8 žlica grožđica

BOZICNI PUNC

Priprema:

Limun oprati vrućom vodom i izrezati na ploške; ploške limuna zajedno s portom, sokom od grožđa, štangicom cimeta i klinčićem staviti u lonac i na laganoj vatri zakuhati. Smeđim šećerom zasladiti i pustiti da se arome razviju, zatim procijediti, te u čaše staviti po malo grožđica i zaliti pučom.

Oblačno

-6°C

Zagreb

Oblačno

Vjetar: 11.27 km/h

  • 22 .02. 2018

    Oblačno -2°C -7°C

  • 23 .02. 2018

    Djelomična naoblaka -2°C -7°C

Horoskop

Kulinarski recepti