PORTO - GROŽĐE I KLINČIĆ
Sastojci (za 2 litre):
1 limun
1 l crvenog porta
1 l soka od grožđa
2 štangice cimeta
6 klinčića
5 žlica smeđeg šećera
8 žlica grožđica

BOZICNI PUNC

Priprema:

Limun oprati vrućom vodom i izrezati na ploške; ploške limuna zajedno s portom, sokom od grožđa, štangicom cimeta i klinčićem staviti u lonac i na laganoj vatri zakuhati. Smeđim šećerom zasladiti i pustiti da se arome razviju, zatim procijediti, te u čaše staviti po malo grožđica i zaliti pučom.

Pretežno oblačno

6°C

Zagreb

Pretežno oblačno

Vjetar: 22.53 km/h

  • 25 .09. 2018

    Mjestimični pljuskovi 13°C 5°C

  • 26 .09. 2018

    Pretežno oblačno 12°C 3°C

Horoskop

Kulinarski recepti