Sastojci:

pljukanci - 0,20 kg

šparoge - 0,20 kg

cherry rajčica 0,05 kg

tikvica - 0,05 kg

sol - 0.001 kg

maslac - 0,02 kg

temeljac - 0,10 l 

pljukanci-proljetni_umak
Priprema:

Pljukance skuhati u zasoljenoj vodi al dente. Rastopiti maslac i na njemu lagano sotirati šparoge i tikvice. Lagano podliti s temeljcem. Dodati pljukance te sotirati dok se temeljac ne iskuha, tj. obloži tjesteninu i povrće. Na kraju dodati cherry rajčicu i poslužiti toplo. 

Dobar tek vam želi www.svijet-ljepote.hr !

Oblačno

2°C

Zagreb

Oblačno

Vjetar: 11.27 km/h

  • 13 .12. 2017

    Pretežno oblačno 4°C 0°C

  • 14 .12. 2017

    Mjestimični pljuskovi 3°C -1°C

Horoskop

Kulinarski recepti