Sastojci:
- 1 žlica maslinovog ulja,
- 2 luka,
- 1 celer,
- 1 žličica slatke paprike,
- 3 manja krumpira,
- 2 pasternjaka,
- 2 mrkve,
- 375 ml pilećeg temeljca,
- 1,25 l vode,
- 100 g kuskusa,
- 2 žlice peršina

zimska_juha1

Priprema :
Zagrijte maslinovo ulje u loncu i dodajte luk, celer, češnjak, papriku i pirjajte dok luk ne omekša. Nakon toga dodajte krumpir, pasternjak, mrkvu, pileći temeljac i vodu. Pustite da prokuha još 1 sat ili dok povrće ne omekša.Pred kraj stavite kuskus i peršin te kuhajte dvije minute ili dok kuskus ne omekša. Juha će vas zasigurno ugrijati u ovim hladnim zimskim danima, a i savršeno je uvod u ukusno glavno jelo po vašem odabiru!
Dobar tek želi vam www.svijet-ljepote.hr!